pcsx4
Użytkownik
Płaczki przegrały kase to teraz piszą, że ustawka była. To norma na tym forum jak coś nie wchodzimoze mi ktos wytłumaczyc czemu niby ten mecz miał byc ustawiony pod NEP jak bukmacherzy mieli na tym zarobic
Płaczki przegrały kase to teraz piszą, że ustawka była. To norma na tym forum jak coś nie wchodzimoze mi ktos wytłumaczyc czemu niby ten mecz miał byc ustawiony pod NEP jak bukmacherzy mieli na tym zarobic
Nie zauważyłem że to grałeś pre chciałem łapać wyższą linię ale od pierwszej kwarty była cegła i spadalo hehe ale zlapalem under 156,5 pod koniec 3 kwarty jeszcze za @258:52..110 do underka 175.5 dosc sporo ale jeszcze nie rozliczam
150pkt
Tylko że wtedy w drugiej połowie grali lepsi piłkarze, z pierwszego składu a tu sa same dzieciakiSpoiler alert. Kotwica prowadzi 1:0 z Pogonią w sparingu. W zeszlym roku również grali i do przerwy było tak jak teraz. A skończyło się 3:1 dla Pogoni. Trzeba oglądać.
Dlatego piszę, że po przerwie trzeba rzucić okiem na składyTylko że wtedy w drugiej połowie grali lepsi piłkarze, z pierwszego składu a tu sa same dzieciaki
No to Ci pisze że dzieci siedzą na ławce ????Dlatego piszę, że po przerwie trzeba rzucić okiem na składy
Zly poczatek kwarty....22:30...Globalport 1sza kwarta @ 2. Plasla stawka. Bet365