szef-elity
Użytkownik
Cuadrado jaka brama, over 1 raczej zwrot.
Napisz jak bedziesz cos gral to dam na odwrót ;pmożna nie trafić 8 z rzędu typów mając 50-50 EMEJZING..
Pospisil 1,70 bet365
i ???? Pięknie załatwił tego leszcza ???? a przed meczem złotówki bym na niego nie dał, brawo VACEK :!:Pospisil 4 set 1,90 bet365
Juve vs Inter over 0,5 gola do przerwy @ 1.66
Poszpiszil 4 set hahaha przełamanieeeeeNapisz jak bedziesz cos gral to dam na odwrót ;p
Inter lepiej wyglądał w 1. połowie. Jak się nie podłamią (w co wątpię) to na pewno stworzą kilka sytuacji i powinni coś wrzucić.Myślicie że Inter odpowie chociaż jednym? mam że obie strzelą...
1-0. czyżby 5 kolejny typ wszedł? ????Dzisiaj 4/4 trafne. Ostatni dzisiejszy typ to Juventus, przedmeczowy kurs 1.62, ale poczekam na wyższy
Zauważyłem, że ostatnio w formie ????1-0. czyżby 5 kolejny typ wszedł? ????
Zawsze trzeba pisać. Podczas euro 2016 grałem na betssonie i w czasie meczów nie można było się zalogować, napisałem do supportu i dodali mi dodatkową stówę za to, że nie mogłem obstawiać meczów : D365 za friko 150 PLN dodał bez wymogu obrotu czyli miałem rację co do ich nieuczciwego zagrania gdybym racji nie miał nic by nie dali. Ale ponad 30 min walczyłem
Ja spróbuję jeszcze tak.. Kamerun ogólnie lepiej wygląda w tym meczu
Kamerun win
@5.00
Kamerun 3 gol
@4.00
Over 2.5
@2.25