radinho19
Użytkownik
Mecz za 5 min. Polecam
https://forum.bukmacherskie.com/f15/typy-by-radinho19-95645-3.html#post6289616
https://forum.bukmacherskie.com/f15/typy-by-radinho19-95645-3.html#post6289616
Ja nie do końca wierzę w to ze ktoś przewala na takie bety taką kasę, wręcz węsze tam taki podstęp że to może podstawiony słup z betfair wali takie kwoty - kasa zostaje w firmie, a pelikany przegrywają swoją kasę bo przecież "trzeba zagrać bo ktoś pograł grubo, moze być fix" ????
I tak robią kasę na tych co myślą że cos jest na rzeczy.
Takie gdybanie, ale czy jest to nie możliwe?
to jest jakiś żart... tiafoe przegrywa wymiany z kudlą :grin::grin::grin: ????tiafoe 1 set @2.10
Niestety nie mam takiego wykształcenia żebym takimi pojęciami rzucał ???? Ale dokładnie, na chłopski rozum tak to wygląda i nie sugerowałbym się tymi kwotami na rynku, no chyba że naprawdę próbować za grosze takie naznaczone betyMasz mnóstwo racji. Ostatnio panuje trend, grania na "nadzwyczajnie wysokie wpłaty pod rynek na Betfair ". Dodatkowo takowe granie jest zazwyczaj pod nazwą szukania Fixów Cyrk.
Z psychologicznego punktu widzenia zjawisko to nosi nazwę "Owczego pędu". Tyle, że opisałeś to kilkoma prostszymi wyrazami niż w regułce ????
Niestety nie mam takiego wykształcenia żebym takimi pojęciami rzucał ???? Ale dokładnie, na chłopski rozum tak to wygląda i nie sugerowałbym się tymi kwotami na rynku, no chyba że naprawdę próbować za grosze takie naznaczone bety
Dobra bez spamu ????Psychologia w zakładach to mój konik ????
Zdana matura( przy 3 podejściach ) to nie jest moim zdaniem wielkie wykształcenie
Bynajmniej jak to mówi Cezary Pazura, dużo czytam, wręcz Poooochłaniam ????
Ja wiem ze to grecy ale Olympiakos tego nie wypuści :razz:
Al Hilal @1.95
2:0Olympiakos-Aris, ht/ft , x/1, kurs 2.30
Oly w ostatnich 4 spotkaniach przespało 1 połowę, ale wygrało mecze
No to po raz trzeci na tym meczuMyślę, że warto znowu uderzyć w mecz Medvescak - Yaroslavl
over 1.5 II tercja @1.80
Goście prowadzą 4-0 i rozpoczynają tercję w podwójnej przewadze ????