Olympiakos - Aris
Wynik 1 połowy: Remis @1,85 STS
Na over 1,5 HT było blisko 160k euro pograne, ale to dlatego, że to public fix był ????jakie 160 k ?ktos postawil na Olympiakos tyle?
Nie jedna osoba. Tyle było grane na over, co jest zbyt dużą sumą, ale zbyt publiczne się to okazało ????jakie 160 k ?ktos postawil na Olympiakos tyle?
Ja nie do końca wierzę w to ze ktoś przewala na takie bety taką kasę, wręcz węsze tam taki podstęp że to może podstawiony słup z betfair wali takie kwoty - kasa zostaje w firmie, a pelikany przegrywają swoją kasę bo przecież "trzeba zagrać bo ktoś pograł grubo, moze być fix" ????Grecja nie do fixów widocznie
Buki się mocno cieszą i te 160k euro na giełdzie przewalone ???? Grubo.
Oczywiście, że jest to możliwe i razem z kumplem podczas tego spotkaniu również o tym dyskutowaliśmy. Oczywiście nie za każdym razem tak jest, ale niewykluczone, że tak zarabiają.Ja nie do końca wierzę w to ze ktoś przewala na takie bety taką kasę, wręcz węsze tam taki podstęp że to może podstawiony słup z betfair wali takie kwoty - kasa zostaje w firmie, a pelikany przegrywają swoją kasę bo przecież "trzeba zagrać bo ktoś pograł grubo, moze być fix" ????
I tak robią kasę na tych co myślą że cos jest na rzeczy.
Takie gdybanie, ale czy jest to nie możliwe?
No tak mi się wydaje, bo czasami na giełdzie leży taka kasa na typowy bet z dupy który oczywiście nie wchodzi. Słupy z betfair podbijają a reszta co patrzy nabija im kabone grając za drobne, zbierze sie gruba liczba takich i z drobnych robi się sumka znikąd ????Oczywiście, że jest to możliwe i razem z kumplem podczas tego spotkaniu również o tym dyskutowaliśmy. Oczywiście nie za każdym razem tak jest, ale niewykluczone, że tak zarabiają.
Tak czy siak prawdy się nie dowiemy, możemy spekulować i próbować.
proponuję delikatnie pograć
Medvescak - Yaroslavl I tercja over 2.5 @2.15
Medvescak - Yaroslavl jeszcze grywam over 3.5 I tercja @2.25
Tradycyjnie w 2 połowie biorą mecz. 1-0Było grać ze mną x/1 Oly ????
Galatasaray - 3 set - 1,70