>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Witam,Ci forumowicze ,ktorzy pytali o Janowicza to lepiej niech sobie kupia jakis fajny napoj i usiada przy tv,lepiej na tym wyjda anizeli beda stawiac siano na ten mecz. Ja tak zrobie, pozdro. Szkoda nerwow,bez pol litra sie nie obejdzie.

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Witam panowie, dolaczylem do bet365, wbilem bonus powitalny, ale mam watpliwosci czy wszystko dobrze zrozumialem. Dodano mi do konta extra 200ÂŁ. Teraz żeby moc tym obracac suma stawek wygranych zakladow musi przekroczyc 200ÂŁ tak?
2) żeby moc wyplacic to 200ÂŁ bonusu sumastawek wygranych zakladow musi przekroczyc 1200ÂŁ w 90 dni tak?
3) czy moge jednoczesnie aktywowac bonus mobilny?
Sorry na maly off top, bede mega wdzieczny za odpowiedz

aikman 460

aikman

Użytkownik
Witam,Ci forumowicze ,ktorzy pytali o Janowicza to lepiej niech sobie kupia jakis fajny napoj i usiada przy tv,lepiej na tym wyjda anizeli beda stawiac siano na ten mecz. Ja tak zrobie, pozdro. Szkoda nerwow,bez pol litra sie nie obejdzie.
A o której Szopa gra ?

cheetos00710 191

cheetos00710

Użytkownik
Witam panowie, dolaczylem do bet365, wbilem bonus powitalny, ale mam watpliwosci czy wszystko dobrze zrozumialem. Dodano mi do konta extra 200ÂŁ. Teraz żeby moc tym obracac suma stawek wygranych zakladow musi przekroczyc 200ÂŁ tak?
2) żeby moc wyplacic to 200ÂŁ bonusu sumastawek wygranych zakladow musi przekroczyc 1200ÂŁ w 90 dni tak?
3) czy moge jednoczesnie aktywowac bonus mobilny?
Sorry na maly off top, bede mega wdzieczny za odpowiedz
2.Żeby wypłacić musisz zrobić obrót 400*3=1200zł
3. Nie jestem pewny, ale chyba nie. Spróbuj

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom