icecolddi
Użytkownik
Hyundai - win 1,82
Hyundai - win 1,82
2) TakWitam panowie, dolaczylem do bet365, wbilem bonus powitalny, ale mam watpliwosci czy wszystko dobrze zrozumialem. Dodano mi do konta extra 200ÂŁ. Teraz żeby moc tym obracac suma stawek wygranych zakladow musi przekroczyc 200ÂŁ tak?
2) żeby moc wyplacic to 200ÂŁ bonusu sumastawek wygranych zakladow musi przekroczyc 1200ÂŁ w 90 dni tak?
3) czy moge jednoczesnie aktywowac bonus mobilny?
Sorry na maly off top, bede mega wdzieczny za odpowiedz
Gram w pendach ale to chyba nie ma znaczenia...? Suma stawek wszystkich zakladow, a nie tylko wygranych co? Bo za przegrany 1,44 mi nie dodalo a za 1,50 wygrany dodalo, ale z tego co pamietam to chodzi o kursy over 1.50 no nie? Dzieki ziom!2.Żeby wypłacić musisz zrobić obrót 400*3=1200zł
3. Nie jestem pewny, ale chyba nie. Spróbuj
Vasco Da Gama U20 2 gol @ 1.83
Nie wiem czy ogladasz mecz ale Zhu to bierze
Ja zlapalem Zhu @1.9
1/2Stabaek v Kongsvinger
Powyzej 1,5.2,0 goli do przerwy @1,9
Nara win 2.00
Wszystkie zagrane kupony się liczą do obrotu w całorocznym, tylko min kurs to 1,5Gram w pendach ale to chyba nie ma znaczenia...? Suma stawek wszystkich zakladow, a nie tylko wygranych co? Bo za przegrany 1,44 mi nie dodalo a za 1,50 wygrany dodalo, ale z tego co pamietam to chodzi o kursy over 1.50 no nie? Dzieki ziom!
Po przebiegu 1 seta mozna wysnuc teorie, ze w celach zarobkowych ????Nurtuje mnie jedno pytanie. Po.co venus po finale w AO jedzie do rosji grac ?
Po przebiegu 1 seta mozna wysnuc teorie, ze w celach zarobkowych ????
Dzięki, brakło mi reputek... :grin:1/2
1/2 ZWROT
napic sie wodki z ruskiej pSzenicy:grin:Nurtuje mnie jedno pytanie. Po.co venus po finale w AO jedzie do rosji grac ?
Teraz wygrała 2 gemy dzięki uprzejmości rywalki. Ale średnio widzę zaangażowanie z jej strony.warto pograc za drobne w strone venus? oglada to ktos ? jak gra amerykanka ?