Hehe,ja tak mam ,na nba. Najlepsze jest czasami to,ze mam juz kupon i trzeba go tylko zatwierdzic...mysle..mysle i zasypiam, rano sie budze i nie pograłem :]Wczoraj zasnąłem na jakimś meczu, też nie pamiętam Ale to była 3 nad ranem :grin:
Dzisiaj tak miałem ale jak obudziłem się to było piękne 400+ do przodu :grin:Kurde... Tez tak macie, ze siedzicie sobie, obstawiacie, oglądacie jakis meczyk i... i nagle zasypiacie na 2-3 godziny? Juz kilka razy mi się ostatnio zdarzylo, i to wtedy, kiedy nie chciałem, bo dobre mecze byly. Kiedys tak nie mialem, starość chyba :grin:
No ja po przebudzeniu pierwsze co to sprawdzam stan konta na buku, bo w pierwszej chwili to się nie wie co się grało ostatnio, ale tez mialem kilka fajnych niespodzianek ostatnio :]Dzisiaj tak miałem ale jak obudziłem się obudziłem to były piękne 400+ na plusie :grin:
Siedzi ale szkoda tej 1 mapy... Brakło 1 rundy a powinno wejść i to spokojnieAstralis -3.5 1 mapa @1.83 5/10 19:16... Brakło rundy, udar mózgu chyba przy 15:10
Astralis -3.5 2 mapa @1.83 5/10 16:5
Astralis wygra 2-0 @2.10 3/10
i od tego momentu chorwacja stanęła...Dobrze, że Chorwacja u Applause rozliczona na plus, bo się martwiłem.
Słowenia pierwsza 17 bramek @2,15 (ręczna)
ledwo podalem i 4 pkt stracili