Kibicuję Ci, jestem za Jets, ale może być ciężko ????Newcastle Jets gole.Over 2.5
3.40@
B365
WawrinkaPanowie nietypowe pytanie, w robocie jestem i meczu nie oglądał. Polamal ktoś może rakietę w półfinale panów ???? ? Bo mam taki zakład, a ładnie się lamali w 2 secie.
Wawrinka wczoraj polamalPanowie nietypowe pytanie, w robocie jestem i meczu nie oglądał. Polamal ktoś może rakietę w półfinale panów ???? ? Bo mam taki zakład, a ładnie się lamali w 2 secie.
Tak? A wczoraj wszyscy Nadal Nadal NadalPorobi go chyba ten Bułgar, Rafa jak cipa teraz gra.
To się jeszcze nie skończyłoNo i co prorocy? Dalej wchodzicie w bułgara?
Ja wiem o tym, ale tu już wieszczą odpadniecie Nadala, skoro tacy pewni to kurs @4 czeka, całkiem fajny.To się jeszcze nie skończyło
Newcastle Jets gole.Over 2.5
3.40@
B365
Skończyło się 2-1, brawo Jetsi to był pokaz jak "gorsza" drużyna i to na "neutralnym" terenie radzi sobie ambitnie z "gwiazdorami" z Melbourne (City).Jets vs City
mecz niestety na neutralnym terenie, (dzięki Lubuszanin za info), a to niestety osłabia mój działowy typ na 1x w tym spotkaniu.
Przepraszam i proszę mieć ten fakt na uwadze!
1-0 na sczęście Nabbout ???? , ale to dopiero początek. Teraz jak kogoś interesują niewielkie, ale pewne zyski to może przemyśleć kontrę/zamykanie ????
600 zł nie żartujęSzkoda, że w Los Angeles nie zawiało...