Polujemy na brejka, Rafa 44 gem @4
Jeszcze chłopcze mało wiesz....Jeśli Rafa to wygra, to nie widzę innej opcji jak wygranie AO z Federerem. Genialny jest Nadal na tym turnieju
o kuhwa...Jeśli Rafa to wygra, to nie widzę innej opcji jak wygranie AO z Federerem. Genialny jest Nadal na tym turnieju
Chłopak 1 raz ogląda szlema to mu wybaczo kuhwa...
Rafa taki sobie na tym turnieju niestety ???? .
Wybaczam.Chłopak 1 raz ogląda szlema to mu wybacz
Może i mało, ale wiem, że takich cieciów jak Ty jest na tym forum pełno, więc japa koniu. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanieJeszcze chłopcze mało wiesz....
szkoda ze nie krakowWybaczam.
Gra ktoś z Was w tenisa w Warszawie na dobrym poziomie? Mogę na spar ???? .
Dopiero teraz? Byl przecież po @5, Ty jako prorok nie grałeś takiego kursu? Dziwne...Zrobiliście z Rafy zwycięzce AO
Dlatego
Dmitrov win
2.420
Smyku, ale ktoś kto nie ma pojęcia niech go nie wyraża ????Może i mało, ale wiem, że takich cieciów jak Ty jest na tym forum pełno, więc japa koniu. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie
Mam inną pewkę jak Cię spotkam wyjdziesz z tego bez jedynekDopiero teraz? Byl przecież po @5, Ty jako prorok nie grałeś takiego kursu? Dziwne...
Ooo jak miło, powiem ci że nie daleko mam do ciebie chłopcze z NiebuszewaMam inną pewkę jak Cię spotkam wyjdziesz z tego bez jedynek
1.15
Raz zrobię wyjątek u zagram mały kurs.
????
Mogę sobie pisać co tylko mi się podoba Poza tym, skąd Ty możesz kapciu wiedzieć, czy ja się na tenisie znam czy nie?Smyku, ale ktoś kto nie ma pojęcia niech go nie wyraża ????
Skoro twierdzisz, że Rafa gra genialnie na AO no to się nie znasz.Mogę sobie pisać co tylko mi się podoba Poza tym, skąd Ty możesz kapciu wiedzieć, czy ja się na tenisie znam czy nie?