marcysko
Użytkownik
Przecież teraz wisi po 2.88 ;D Chyba że to ironia ;pTak tak, na 100% był taki kurs jak Rafa się połamał. Przy @1.22 wrzuciłeś post ????
Przecież teraz wisi po 2.88 ;D Chyba że to ironia ;pTak tak, na 100% był taki kurs jak Rafa się połamał. Przy @1.22 wrzuciłeś post ????
a ja właśnie wolałbym, żeby Fedex miał kogoś łatwiejszego na finał bo mam go na długoterminowymOby nadal to wyciagnal bo chicalbmy zobaczyc elitarny final Nadal - Federer
Izi z setem pomyliłem ????Przecież teraz wisi po 2.88 ;D Chyba że to ironia ;p
Monf - Stan finał AO, oby oby ????a ja właśnie wolałbym, żeby Fedex miał kogoś łatwiejszego na finał bo mam go na długoterminowym
w drugiej przycisną :] mam nadzieje, głupie błędy chyba z 5 razy błąd kroków bo sobie gościu podskoczył i na 2 nogi a sędziowie liczą to za 2 kroki....Bahrajn miał już -5, a teraz znowu -1. Oj nierówno grają, będzie ciężko ????
powinnaTunezja wygra z Arabia w reczna ?
Nie boli. Obejrzyj skrót meczu z Djokiem na US Open. Monfils co punkt podpierał się rakietą i wyglądał jakby miał wykitować. Djoko wali po bokach, a ten zapiernicza jak głupi. Wszystko pod publiczkę i myśli, że taka "taktyka" przyniesie korzyściMonfilis mruczy "ała" pod nosem, ciekawe, czy to element cyrku? Czy też noga go na prawdę boli?
Monf 4 set @3.2 lekko za 20 ziko ???? Skończy z tymi df to może da radę.
Dobra... 4 set Nadal 1.44 -gładziutko.
Mam pograny over 38.5 ale coś czuję, że tu nawet do tajbreka nie dojdzie tylko jakieś 6:3 lub 6:4 gładko dla Nadala.
Over 38.5 w całorocznym za 1.83 u Nadala z czarnym. Liczę na tajbreka oraz urwanie seta przez czarnego.