O gościu wytrawna analiza. :grin:Dzis wielki mecz AL Ain - AL Jazira w ZEA o 16:30 kurs na AL Ain 1,9 AL Jazira az 3,3 !!! stawiac trzeba na AL JAzira- pokazali w meczu z AL Wasl , ze moga wygrac z kazdym .Stawiamy albo X2 lub 2 lub jakis over bramkowy AL Jazira !
oraz ja delikatnie gram dokładny wynik 1-0 dla Uzbekistanu !Uzbekistan - Gruzja
Uzbekistan win 2.10 bet365
Uzbekistan win 1 połowa 3.00 bet365
myślę że można spokojnie pograć ten bet ????
pewność typu 99% się rozumie ?Buki prosze dac na Nadala 1.50-1.60 w meczu z Raonicem please ????
murzyn = leń :grin::grin::grin:u Nadala over 39,5 gema @1,95 pograny ????
czemu sie czepiasz? ???? moim zdaniem kursy powinny byc 2,3 -2,4 gdzies a nie takie jak terazO gościu wytrawna analiza. :grin:
#nooffense
Przecież napisałem no offense. :grin:czemu sie czepiasz? ???? moim zdaniem kursy powinny byc 2,3 -2,4 gdzies a nie takie jak teraz
nie trzeba grac na zwyciestwo , ale takie BTS wejdzie na pewno mysle ! kurs 1,51 tu BTS to jak zwyciestwo Barcy z Eibar ( moze nie wejsc , ale pewnie wejdzie ????Przecież napisałem no offense. :grin:
Dla mnie granie takich egzotycznych lig, a już w ogóle piłki nożnej to przegrana z góry na dłuższą metę.
ja bym nie gral tego , bo moze byc tak jak z Twoim Marokiem w towarzyskim z Finami ????Uzbekistan - Gruzja
Uzbekistan win 2.10 bet365
Uzbekistan win 1 połowa 3.00 bet365
myślę że można spokojnie pograć ten bet ????