>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dzis wielki mecz AL Ain - AL Jazira w ZEA o 16:30 kurs na AL Ain 1,9 AL Jazira az 3,3 !!! stawiac trzeba na AL JAzira- pokazali w meczu z AL Wasl , ze moga wygrac z kazdym .Stawiamy albo X2 lub 2 lub jakis over bramkowy AL Jazira !

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Normalny tenis Gaela na 2 gemy w całym meczu to lekki żart jak na wagę tego spotkania i przeciwnika po drugiej stronie. I tak Rafa dał możliwość zamykania z lekką stratą swoimi błędami. Komentatorzy przesadzili z tym stwierdzeniem, że 5 set byłby sprawiedliwy bo Monfils nie zrobił nic, aby to wygrać

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Dzis wielki mecz AL Ain - AL Jazira w ZEA o 16:30 kurs na AL Ain 1,9 AL Jazira az 3,3 !!! stawiac trzeba na AL JAzira- pokazali w meczu z AL Wasl , ze moga wygrac z kazdym .Stawiamy albo X2 lub 2 lub jakis over bramkowy AL Jazira !
O gościu wytrawna analiza. :grin:
#nooffense

L 237

lookash

Użytkownik
Teraz patrzę co Monflis odjebal.. potrzebował 5 gemow na over 38.5...4-2, dwa razy 30-0 przy swoim serwisie i polamal się. To tylko taki klaun jak on mógł zrobić ????

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
czemu sie czepiasz? ???? moim zdaniem kursy powinny byc 2,3 -2,4 gdzies a nie takie jak teraz
Przecież napisałem no offense. :grin:
Dla mnie granie takich egzotycznych lig, a już w ogóle piłki nożnej to przegrana z góry na dłuższą metę.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Przecież napisałem no offense. :grin:
Dla mnie granie takich egzotycznych lig, a już w ogóle piłki nożnej to przegrana z góry na dłuższą metę.
nie trzeba grac na zwyciestwo , ale takie BTS wejdzie na pewno mysle !:cool: kurs 1,51 tu BTS to jak zwyciestwo Barcy z Eibar ( moze nie wejsc , ale pewnie wejdzie ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Uzbekistan - Gruzja
Uzbekistan win 2.10 bet365
Uzbekistan win 1 połowa 3.00 bet365

myślę że można spokojnie pograć ten bet ????
ja bym nie gral tego , bo moze byc tak jak z Twoim Marokiem w towarzyskim z Finami ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom