I tak w analizach najlepszy jest maer.O gościu wytrawna analiza. :grin:
#nooffense
koles sypie typami ???? nikt nie zwraca tu na niego uwagi i niech tak zostanieDla mnie ta liga Irańska to straszny beton. Prawie jak mecze lig afrykańskich ???? . Typu nie neguję, lecz w tym Iranie ciężko o jakiekolwiek bramki, to taka bardziej underowa liga z tego co widzę, więc może bezpieczniej gdzieś indziej szukać tych overków 0.5 HT ?
w końcu ktoś zauważył jak ten typek pisze żałośnie analizy, ja już nawet ich nie czytam bo wszędzie leje tą samą wode tylko zmienia nazwe stadionu i drużyny XDDI tak w analizach najlepszy jest maer.
On w swoich podaje nazwę stadionu na jakim odbędzie się mecz, pojemność stadionu, ba! ludność jaka zamieszkuje miasto gospodarza meczu + oczywiście suche fakty z tabeli ligowej.
Mistrz analiz
]Uzbekistan - GruzjaUzbekistan - Gruzja
Uzbekistan win 2.10 bet365
Uzbekistan win 1 połowa 3.00 bet365
myślę że można spokojnie pograć ten bet ????
miejmy nadzieję że nieja bym nie gral tego , bo moze byc tak jak z Twoim Marokiem w towarzyskim z Finami ????
Persepolis FC - Gostaresh Foolad FC 0,5ht/kurs 1,60/poszlooo
Na teraz polecam kurs 1,60 na overka do ht ,lidera iranu ,który ostatni mecz skończył underowo,dziś spodziewam się goli do ht
Over 0.5 (1st Half Goals - Over/Under 0.5)
Persepolis v Gostaresh Foolad Iranian
1.67
analizy analizami aby typy byly trafnew końcu ktoś zauważył jak ten typek pisze żałośnie analizy, ja już nawet ich nie czytam bo wszędzie leje tą samą wode tylko zmienia nazwe stadionu i drużyny XDD
Oni nawet seta nie dadza rady... ????Hmm, no dobra znalazłem ciekawy mecz. Galatasaray vs Halkbank Ankara w siatę. Galata u siebie wymiata, a Halkbank ma najgorszy skład od lat. Kooy i Fonteles to zawodnicy solidni, ale znam ich z gry w PlusLidze i wiem, że są bardzo nierówni, a zwłaszcza Kooy. Miljkovic na ataku to dziad 38 lat prawie i on wytrzymuje maksymalnie 2 sety. Galata ma w składzie prawie samych turasów i Zbycha Bartmana razem z Samuelem Tuią, który grał w Skrze. Mecz z wieloma polskimi akcentami a kurs 2.75 warty zaatakowania
Arsenal Tula 1,5ht/kurs 2,2/ jest to mecz towarzyski ,myślę że postrzelają a kurs kuszący na 2 brameczki do ht