>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Bez urazy i dzięki za odpowiedź, ale pierwsza sprawa, nigdy w życiu nie zagram na Polaków, a druga sprawa stawianie takich kursów to dla mnie kabaret i wstyd by mi było coś takiego puszczać
nic nie szkodzi , kazdy ma swoj system gry ;) ja nie narzekam

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Hmm, no dobra znalazłem ciekawy mecz. Galatasaray vs Halkbank Ankara w siatę. Galata u siebie wymiata, a Halkbank ma najgorszy skład od lat. Kooy i Fonteles to zawodnicy solidni, ale znam ich z gry w PlusLidze i wiem, że są bardzo nierówni, a zwłaszcza Kooy. Miljkovic na ataku to dziad 38 lat prawie i on wytrzymuje maksymalnie 2 sety. Galata ma w składzie prawie samych turasów i Zbycha Bartmana razem z Samuelem Tuią, który grał w Skrze. Mecz z wieloma polskimi akcentami a kurs 2.75 warty zaatakowania

starytyper1980 705

starytyper1980

Użytkownik
Persepolis FC - Gostaresh Foolad FC 0,5ht/kurs 1,60/poszlooo

Na teraz polecam kurs 1,60 na overka do ht ,lidera iranu ,który ostatni mecz skończył underowo,dziś spodziewam się goli do ht

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Persepolis FC - Gostaresh Foolad FC 0,5ht/kurs 1,60/poszlooo

Na teraz polecam kurs 1,60 na overka do ht ,lidera iranu ,który ostatni mecz skończył underowo,dziś spodziewam się goli do ht
Dla mnie ta liga Irańska to straszny beton. Prawie jak mecze lig afrykańskich ???? . Typu nie neguję, lecz w tym Iranie ciężko o jakiekolwiek bramki, to taka bardziej underowa liga z tego co widzę, więc może bezpieczniej gdzieś indziej szukać tych overków 0.5 HT ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom