darkadi
Użytkownik
Bez urazy i dzięki za odpowiedź, ale pierwsza sprawa, nigdy w życiu nie zagram na Polaków, a druga sprawa stawianie takich kursów to dla mnie kabaret i wstyd by mi było coś takiego puszczać
Bez urazy i dzięki za odpowiedź, ale pierwsza sprawa, nigdy w życiu nie zagram na Polaków, a druga sprawa stawianie takich kursów to dla mnie kabaret i wstyd by mi było coś takiego puszczać
https://www.youtube.com/watch?v=fiKG2Yb9gocmurzyn = leń :grin::grin::grin:
nic nie szkodzi , kazdy ma swoj system gry ja nie narzekamBez urazy i dzięki za odpowiedź, ale pierwsza sprawa, nigdy w życiu nie zagram na Polaków, a druga sprawa stawianie takich kursów to dla mnie kabaret i wstyd by mi było coś takiego puszczać
PatalachyNaft Teheran Over 0.5 w meczu @2
Tak. -4 Bahrajn lekko.
Angola - Bahrajn under 60,5
Kurs: 1,8 w fortuna
Dla mnie warto ale nie traktuje tego jako lokaty.Proff masz @ 1,66 na RAFAŁA warot ?
Dla mnie ta liga Irańska to straszny beton. Prawie jak mecze lig afrykańskich ???? . Typu nie neguję, lecz w tym Iranie ciężko o jakiekolwiek bramki, to taka bardziej underowa liga z tego co widzę, więc może bezpieczniej gdzieś indziej szukać tych overków 0.5 HT ?Persepolis FC - Gostaresh Foolad FC 0,5ht/kurs 1,60/poszlooo
Na teraz polecam kurs 1,60 na overka do ht ,lidera iranu ,który ostatni mecz skończył underowo,dziś spodziewam się goli do ht
(0-1) - Powyżej 1.5
SK Babite v Metta/LU
(Azjatycka suma goli - na żywo) 23/01/2017 Brak 1,975