Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Na bet365 błąd przy wystawianiu kursów
CS:GO Eleague godz 19:45 - Flipside vs Team Liquid, kursy powinny być raczej na odwrót. W każdym razie 2,20 na team Liquid to raczej okazja co ? Valentine, Kubinho, albo ktoś jeszcze od CS'a potwierdzi?
Myślałem, że tutaj siedzą ludzie, którzy grają już sporo czasu, ale chyba się myliłem. Meczu się nie podsumowuje przed piłką meczową, a Wy po 4 gemach już zwycięzcę wybieracie. Leczcie się
Myślałem, że tutaj siedzą ludzie, którzy grają już sporo czasu, ale chyba się myliłem. Meczu się nie podsumowuje przed piłką meczową, a Wy po 4 gemach już zwycięzcę wybieracie. Leczcie się
Właśnie to próbowałem napisać parę postów wyżej :grin:
A potem lamentują jeden z drugim, że im coś nie weszło, zaśmiecając forum. Mało to spotkań było jak ktoś przegrywał spotkanie mimo, że miał ileś tam meczboli ?
Alanyaspor U21 - Besiktas U21 over 1,5
@ 2,00
11/12 ostatnich meczy obu drużyn (nie między sobą) kończyły się powyżej 1,5 bramki. Ich ostatni mecz zakończył się 1-2 (wszystkie bramki w II połowie). Kurs spada cały czas.
Sam mam pogranego Monfilsa, który mi kończy kupon ale już na tyle go znam, że mecz u niego się rozpocznie od 2 jeśli nie 3 seta nawet. Z Djokiem na US Open też tak zrobił. Tutaj walczy z pogodą, a jako Francuz trochę gorzej to znosi niż Nadal więc może być problem. Nie wejdzie trudno. Mało przegram, a mogę więcej wygrać
Alanyaspor U21 - Besiktas U21 over 1,5
@ 2,00
11/12 ostatnich meczy obu drużyn (nie między sobą) kończyły się powyżej 1,5 bramki. Ich ostatni mecz zakończył się 1-2 (wszystkie bramki w II połowie). Kurs spada cały czas.
Ci komentatorzy z jurosportu ciągle ciągną Monflisa, jaki to on biedny w tym meczu i nic mu nie idzie.
Nie da się tego słuchać jak mówią "zaczynamy NIESTETY od break pointa dla Nadala. "