>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Sam mam pogranego Monfilsa, który mi kończy kupon ale już na tyle go znam, że mecz u niego się rozpocznie od 2 jeśli nie 3 seta nawet. Z Djokiem na US Open też tak zrobił. Tutaj walczy z pogodą, a jako Francuz trochę gorzej to znosi niż Nadal więc może być problem. Nie wejdzie trudno. Mało przegram, a mogę więcej wygrać
Mówiłem, krzyczałem Nadal -2 sety. Lepiej słuchać pionków którzy regularnie oddają mi kase.

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Alanyaspor U21 - Besiktas U21 over 1,5
@ 2,00

11/12 ostatnich meczy obu drużyn (nie między sobą) kończyły się powyżej 1,5 bramki. Ich ostatni mecz zakończył się 1-2 (wszystkie bramki w II połowie). Kurs spada cały czas.
✅ 62min

Otrzymane punkty reputacji: +6
sks1926 88

sks1926

Użytkownik
Ci komentatorzy z jurosportu ciągle ciągną Monflisa, jaki to on biedny w tym meczu i nic mu nie idzie.
Nie da się tego słuchać jak mówią &quot;zaczynamy NIESTETY od break pointa dla Nadala. &quot;
Może zabetowali Monfilsa?

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Ci komentatorzy z jurosportu ciągle ciągną Monflisa, jaki to on biedny w tym meczu i nic mu nie idzie.
Nie da się tego słuchać jak mówią &quot;zaczynamy NIESTETY od break pointa dla Nadala. &quot;
A Ty jako widz chciałbyś oglądać półtorej godziny wpierdzielu czy wyrównany 5 setowy pojedynek?

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Może zabetowali Monfilsa?
To by pokazywało ich kompetencje :grin:
Ale ogólnie wczoraj zakupiłem ten jurosport player.
Oprócz oglądania mobilnie i na laptopie nie ma tam nic ciekawego.
Żadnych skrótów z dnia, chociażby z pojedynczego spotkania.
Jak już pokazują te &quot;skróty&quot; w programie Gem, Set, Mats to płakać się chce.
A Ty jako widz chciałbyś oglądać półtorej godziny wpierdzielu czy wyrównany 5 setowy pojedynek?
Ja jako widz chciałbym obejrzeć szybkie 3-0 tutaj.
Monflis to jest zawodnik, który ma piękne pojedyncze zagrania, ale nie chce go oglądać w 5 setówce bo dla mnie to męczarnia. Po prostu nie lubię jego tenisa.

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Bo mieli obstawionego czarnego ???? To pewnie Adi tam siedzi i komentuje w eurosporcie :razz:
a tak poważnie, mam nadzieję, że zaraz jakieś przełamanka polecą u Monfilisa.
E; I wykrakałem hehe

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Czyli nie jesteś obiektywnym widzem skoro tak myślisz. Każdy chce oglądać mecze jak najdłuższe, aby było więcej okazji do tych pięknych zagrań i długich wymian. Komentator to nie tylko praca, to są pasjonaci tych sportów i też chcą być świadkami czegoś większego niż gładkie 3:0 i zjazd do domu

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Czyli nie jesteś obiektywnym widzem skoro tak myślisz. Każdy chce oglądać mecze jak najdłuższe, aby było więcej okazji do tych pięknych zagrań i długich wymian. Komentator to nie tylko praca, to są pasjonaci tych sportów i też chcą być świadkami czegoś większego niż gładkie 3:0 i zjazd do domu
Idąc Twoim tokiem myślenia każdy mecz powinien być 5 setowy na najwyższym poziomie z pięknymi zagraniami.
A chyba nie na tym to polega, prawda ?
W sporcie pięknie są nie tylko takie boje, ale także pogromy i gładkie zwycięstwa.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Panowie, ten bonus w play za zarejestrowanie numeru można jakoś po ludzku zużyć i obejść ten ich regulamin? ;) Czy faktycznie tylko na rozmowy i sms w Polsce? ;)
Monfils bierze drugiego seta! ;)

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Idąc Twoim tokiem myślenia każdy mecz powinien być 5 setowy na najwyższym poziomie z pięknymi zagraniami.
W sporcie pięknie są nie tylko takie boje, ale także pogromy i gładkie zwycięstwa.
To nie jest mój tok myślenia tylko tok myślenia kogoś kto ogląda mecze dwóch świetnych zawodników i chce aby obydwaj pokazali to co mają najlepsze. 3:0 dla jednego z nich byłoby sukcesem, a dla drugiego katastrofą

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Nie za bardzo rozumiem o co ta cała dyskusja się toczy, niemniej zupełnie naturalne jest, że komentatorzy w takiej sytuacji będą niejako &quot;sprzyjać&quot; temu przegrywającemu żeby było dobre widowisko. Mecz zapowiadał się świetnie na papierze, ustawiony na sesję wieczorną jako pojedynek dnia i szybkie 3-0 bez żadnego oporu ze strony Monfilsa to duże rozczarowanie zarówno dla widzów przed tv, kibiców tam na miejscu i komentatorów naturalnie też.

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Nie za bardzo rozumiem o co ta cała dyskusja się toczy, niemniej zupełnie logiczne jest, że komentatorzy w takiej sytuacji będą niejako &quot;sprzyjać&quot; temu przegrywającemu żeby było dobre widowisko. Mecz zapowiadał się świetnie na papierze, ustawiony na sesję wieczorną jako pojedynek dnia i szybkie 3-0 bez żadnego oporu ze strony Monfilsa to duże rozczarowanie zarówno dla widzów przed tv, kibiców tam na miejscu i komentatorów naturalnie też.

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
To nie jest mój tok myślenia tylko tok myślenia kogoś kto ogląda mecze dwóch świetnych zawodników i chce aby obydwaj pokazali to co mają najlepsze. 3:0 dla jednego z nich byłoby sukcesem, a dla drugiego katastrofą
No dobrze ja się zgadzam z tym co mówisz ale odbiegamy tutaj od tematu.
Oni powinni być obiektywni co się dzieje na korcie.
Dopiero teraz przy tym rebrejku słyszę coś o grze Rafy.

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Alanyaspor U21 - Besiktas U21 over 1,5
@ 2,00

11/12 ostatnich meczy obu drużyn (nie między sobą) kończyły się powyżej 1,5 bramki. Ich ostatni mecz zakończył się 1-2 (wszystkie bramki w II połowie). Kurs spada cały czas.
Podziękował za typ. Pograłem o 2.5 bo nie zdążyłem i padła bramka na 1:0 . Fartem karny i 2:1 dla tych słabszych hehe

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom