>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Na bet365 błąd przy wystawianiu kursów
CS:GO Eleague godz 19:45 - Flipside vs Team Liquid, kursy powinny być raczej na odwrót. W każdym razie 2,20 na team Liquid to raczej okazja co ? Valentine, Kubinho, albo ktoś jeszcze od CS&#39;a potwierdzi?
Potwierdzam, też zwróciłem na to uwagę.
E: już spadło do 2.00 także kto może to niech jeszcze sobie połapie.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Myślałem, że tutaj siedzą ludzie, którzy grają już sporo czasu, ale chyba się myliłem. Meczu się nie podsumowuje przed piłką meczową, a Wy po 4 gemach już zwycięzcę wybieracie. Leczcie się

Otrzymane punkty reputacji: +4
krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Myślałem, że tutaj siedzą ludzie, którzy grają już sporo czasu, ale chyba się myliłem. Meczu się nie podsumowuje przed piłką meczową, a Wy po 4 gemach już zwycięzcę wybieracie. Leczcie się
Właśnie to próbowałem napisać parę postów wyżej :grin:
A potem lamentują jeden z drugim, że im coś nie weszło, zaśmiecając forum. Mało to spotkań było jak ktoś przegrywał spotkanie mimo, że miał ileś tam meczboli ? :cool:

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Alanyaspor U21 - Besiktas U21 over 1,5
@ 2,00
11/12 ostatnich meczy obu drużyn (nie między sobą) kończyły się powyżej 1,5 bramki. Ich ostatni mecz zakończył się 1-2 (wszystkie bramki w II połowie). Kurs spada cały czas.

Otrzymane punkty reputacji: +17
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Sam mam pogranego Monfilsa, który mi kończy kupon ale już na tyle go znam, że mecz u niego się rozpocznie od 2 jeśli nie 3 seta nawet. Z Djokiem na US Open też tak zrobił. Tutaj walczy z pogodą, a jako Francuz trochę gorzej to znosi niż Nadal więc może być problem. Nie wejdzie trudno. Mało przegram, a mogę więcej wygrać

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Alanyaspor U21 - Besiktas U21 over 1,5
@ 2,00
11/12 ostatnich meczy obu drużyn (nie między sobą) kończyły się powyżej 1,5 bramki. Ich ostatni mecz zakończył się 1-2 (wszystkie bramki w II połowie). Kurs spada cały czas.
48min gol
Może mecz się otworzy choć &quot;lepsza&quot; drużyna strzeliła
EDIT
Ale z tego Nadala to się zawsze leje.

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Ci komentatorzy z jurosportu ciągle ciągną Monflisa, jaki to on biedny w tym meczu i nic mu nie idzie.
Nie da się tego słuchać jak mówią &quot;zaczynamy NIESTETY od break pointa dla Nadala. &quot;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom