krysteeek
Użytkownik
e: ok, już na całorocznym też taki sam
tylko dwóch brakuje ????druga tasma ako 13 bautista ma ugrac ov 17.5 pewnie nie ugra 2 gemow w tym secie z taka gra... jak on mnie grzeje od rana ????
tylko dwóch brakuje ????druga tasma ako 13 bautista ma ugrac ov 17.5 pewnie nie ugra 2 gemow w tym secie z taka gra... jak on mnie grzeje od rana ????
To dopiero początek spotkania. Co prawda kibicuję Nadalowi, ale jeszcze nie raz tutaj w komentarzach ktoś będzie się pruł.Monfils tylko przebija pilke. Chyba obsrany. Nadal go posklada.
Potwierdzam, też zwróciłem na to uwagę.Na bet365 błąd przy wystawianiu kursów
CS:GO Eleague godz 19:45 - Flipside vs Team Liquid, kursy powinny być raczej na odwrót. W każdym razie 2,20 na team Liquid to raczej okazja co ? Valentine, Kubinho, albo ktoś jeszcze od CS'a potwierdzi?
Właśnie to próbowałem napisać parę postów wyżej :grin:Myślałem, że tutaj siedzą ludzie, którzy grają już sporo czasu, ale chyba się myliłem. Meczu się nie podsumowuje przed piłką meczową, a Wy po 4 gemach już zwycięzcę wybieracie. Leczcie się
48min golAlanyaspor U21 - Besiktas U21 over 1,5
@ 2,00
11/12 ostatnich meczy obu drużyn (nie między sobą) kończyły się powyżej 1,5 bramki. Ich ostatni mecz zakończył się 1-2 (wszystkie bramki w II połowie). Kurs spada cały czas.