Chyba lepiej nie, eupen od 2 połowy znacznie lepszeOgląda ktoś Standard? Mogą wcisnąc 2?
Eupen suma goli over 1.5
3.50 @
B365
andrzeju, nie denerwuj się. to tylko internet. nie zachowuj się jak obrażona dama, która obraca się na pięcie i wychodzi z przyjęcia. tak jak mawiał nasz znany pisarz Stasiu Lem - dopóki nie skorzystałem z internetu nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów. oczywiście to nie o Tobie. peace.Dobra teraz pisze wam, ze za głupie dziecinne teksty ze niby gram na farta ,jak ja każdy mecz analizuje zanim postawie,pokażcie mi kogoś kto kazdy mecz trafia bez porazki heheh, nie bede juz podawał swoich typów ani kuponów przedmeczowych bo nie widze w tym sensu,wszystko bedzie na moim forum dla nielicznych ,pozdrawiam i zycze wysokich wygranych bez moiej analizy na tej stronie.
dziękujemy, dziękujemy, pozdrawiamy i zyczymy szczęścia na nowej drodze życia, nie wracaj już tutaj ???? paaDobra teraz pisze wam, ze za głupie dziecinne teksty ze niby gram na farta ,jak ja każdy mecz analizuje zanim postawie,pokażcie mi kogoś kto kazdy mecz trafia bez porazki heheh, nie bede juz podawał swoich typów ani kuponów przedmeczowych bo nie widze w tym sensu,wszystko bedzie na moim forum dla nielicznych ,pozdrawiam i zycze wysokich wygranych bez moiej analizy na tej stronie.