Nawet jak przegra 7-6 to już wchodzi.Mathieu +0,5g @ 1,80
Polecam!
Ale będzie lipa zobacz. HT takie samo, rozgrywanie meczu podobnie a i początek lutego prawie jak koniec stycznia dzisiaj. To teraz mnie mocno zahamowałeś z graniemEupen - St. Liege, 0:1 (0:1), 06.02.2011, Jupiler League 2010 2011
To są właśnie jego "analizy" ???? ale już nie prowokuje chłopaka, jego kasa jego graAle będzie lipa zobacz. HT takie samo, rozgrywanie meczu podobnie a i początek lutego prawie jak koniec stycznia dzisiaj. To teraz mnie mocno zahamowałeś z graniem
Eupen - Standard Liege 1,5ht/kurs 1,75/poszlooo
eupen - standard over 1.5 do przerwy 1.80 betfair
oby ci weszlo z kuponow co masz
W tym wypadku nie rozumiem czemu się czepiasz. Typ był jak najbardziej poprawny.To są właśnie jego "analizy" ???? ale już nie prowokuje chłopaka, jego kasa jego gra
Man utd czyste konto - Nie @1.90
grube kursy kolego, tylko pozazdrościć.Daj Pan spokój
Na szczęście zamknąłem w ostatnim momencie, czyli k*** przy gemie meczowym.
A to dowód, że jestem kotem:
http://www.tinypic.pl/0zjgpen7ouyp
cos nie idzie dzisiajoby ci weszlo z kuponow co masz
Ja tam nie neguje. Każdy gra co chce, ale kolega podał dzisiaj typAle będzie lipa zobacz. HT takie samo, rozgrywanie meczu podobnie a i początek lutego prawie jak koniec stycznia dzisiaj. To teraz mnie mocno zahamowałeś z graniem
Dadzą radę.Quick. pobralem od Ciebie ten over na reczna ale widze slabo bedzie chyba xd
spokojnie bedzie overPoważnie już mówiąc. W drugiej liczę na ponowny dobry początek Standardu a jak to nie wyjdzie to na kontry, których już wiele było w pierwszej połowie. Teraz wypada już coś władować, żeby nie było jaj i braku ważnych 3 punktów.
Standard gol do 80' @ 1,83 Bet365 ja gram jak wskoczy równo 2
ZWROTHull - Manchester Utd
Over 1 gola do ht @1,8
Vitesse - Feyenoord
Over 1 gola do ht @1,8