W jakim ty buku grasz, że masz takie niskie kursy?Eupen - Standard Liege 1,5ht/kurs 1,75/poszlooo
1xbetW jakim ty buku grasz, że masz takie niskie kursy?
To łepek kilka postów wyżej daje 5 minut wcześniej wyższy kurs :grin: W Becie w tym samym czasie już ponad 2 spokojnie było
Nie wnikaj on gra for fun nie dla pieniędzy ????To łepek kilka postów wyżej daje 5 minut wcześniej wyższy kurs :grin: W Becie w tym samym czasie już ponad 2 spokojnie było
spoko ,nie ma sie czym przejmowac ,analizowałem ten mecz mam over 2,5ft po kursie 1,75 pograny wuec oki, 750zł zaraz wyjme:]:]To łepek kilka postów wyżej daje 5 minut wcześniej wyższy kurs :grin: W Becie w tym samym czasie już ponad 2 spokojnie było
Ale nawet sprawdziłem, to faktycznie 1xbet strasznie nisko w porównaniu do beta. O tej samej porze 1xbet miał 1,83 gdzie w becie 2,05 nie wspominając nawet o azjatyckim, który zawsze jest większy.Nie wnikaj on gra for fun nie dla pieniędzy ????
nie powinno cie to wogole interesowac kolego,zajmij sie swoimi sprawami a nie wpitalasz sie w cudze granie pajacu:]Do tego ruski bet z kiepską opinią dziwi mnie to ze ludzie tam grają, widocznie lubią emocje w życiu
Ja oglądam. Hull było blisko bramki dwa razy, a MU bez szału, nie ruszałbym póki coKtoś oglada Manchester? biorą to?
Hull dużo lepiej wygląda.Ktoś oglada Manchester? biorą to?
Hull powinno prowadzic 2:0, zdecydowanie lepiej wygladaja. Manchester narazie nic nie gra.Ktoś oglada Manchester? biorą to?