T
70
twister1992
Użytkownik
Neymar się poprzepychał z gościem..Ogląda ktoś Barcelonę? Za co sędzia pokazał 3 żółte w 40 minucie ? W 38 pogralem under 3.5 zk przy stanie 0 kartek, a w 43 były już 4. Typ killer.
Neymar się poprzepychał z gościem..Ogląda ktoś Barcelonę? Za co sędzia pokazał 3 żółte w 40 minucie ? W 38 pogralem under 3.5 zk przy stanie 0 kartek, a w 43 były już 4. Typ killer.
Ajajaj przekombinowałem niepotrzebnie. Over zawsze lepszy i mega łatwo zrobiony w dodatku.Poważnie już mówiąc. W drugiej liczę na ponowny dobry początek Standardu a jak to nie wyjdzie to na kontry, których już wiele było w pierwszej połowie. Teraz wypada już coś władować, żeby nie było jaj i braku ważnych 3 punktów.
Standard gol do 80' @ 1,83 Bet365 ja gram jak wskoczy równo 2
nie jest to jak na razie porywający mecz, Barca ekonomicznie dosyć ????czy na prawdę w Barcelonie tak wieje nudą, jak to oddają statystki?
Tak. Barca to miała z 2 akcje dobre, licząc tą bramkową hehe Real lepiej wygląda, myślę że 1 wciśnie. Może wtedy barca przyspieszy pod koniec.czy na prawdę w Barcelonie tak wieje nudą, jak to oddają statystki?
Na ten mecz to sie zepna jedni i drudzy.Poczekamy.Zobaczymy ????Ajajaj przekombinowałem niepotrzebnie. Over zawsze lepszy i mega łatwo zrobiony w dodatku.
Niemniej Anderlecht na niedzielę to wygląda na bardzo mocny bet i przerwanie słabej passy u siebie ze Standardem. Wydaje się, że over 1,5 gola pewniejszy przy takiej sile ofensywnej co tam jest a zarazem tego syfu co jest w obornie Liege.
Wróci, bo napisze, że wszyscy go na priv błagalidziękujemy, dziękujemy, pozdrawiamy i zyczymy szczęścia na nowej drodze życia, nie wracaj już tutaj ???? paa
Eupen Liege under 3,5@ 1,8
ehh ja mialem Słoweńców +5,5, ale niestety odpuścili końcówkeSzkoda overka samych Słoweńców. Brakło gola tak jak z Katarem i końcówka zadecydowała.
Over w meczu jednak !