do 10 nie ale do 14 dały radę. niezła patola się tam odprawiaNie no, w 4 secie do 10 dla włoszek nie może być.
No i prawie cała wygrana z kuwejtu zabrana,życie
No to sie nastrzelaliNo to damy tak.
Ostatni gol Ulsan Hyundai
3.25 @
B365
Amatorski analityk - dobrze o sobie napisałeśNo i prawie cała wygrana z kuwejtu zabrana,życie
dla mnie dobrze ???? over 163,5 wejdzie ????do 10 nie ale do 14 dały radę. niezła patola się tam odprawia
no wydaje mi sie ze na cache maja przewage[TheNormalOne napisał:;6286353]Można w Optic wchodzić grubo ? Powinni to lekko chyba wziąć ?
cała babska siata :d każdy set to patologia jednej z drużynCo te laski z chemika? Trzepaly je do 14 a teraz same graja taką kiche...
Walldorf - Spielberg over 1 HT @2,075
Legia DW 0-0 @3,75
to bylo z wygranej wczesniejszej takze nie ma co plakac ,pamietaj jedna rzecz staty nie graja ,malo widze widziales jeszcze:grin::grin:Amatorski analityk - dobrze o sobie napisałeś
Kolejny raz giniesz na typie z dupy, 2 strzały celne w meczu i liczysz na cud że cos wpadnie ????
Tym bardziej, że to puchar... nikt nie bedzie się zabijał o strzelenie gola w regulaminowym, bo przecież jest jeszcze dogryweczka :grin: :grin: ????Amatorski analityk - dobrze o sobie napisałeś
Kolejny raz giniesz na typie z dupy, 2 strzały celne w meczu i liczysz na cud że cos wpadnie ????
Na razie to widziałem dwa Twoje grube typy gdzie pierwsze co sprawdziłem staty strzałów i dziwnym trafem dwa nie weszły Grasz w ruletke ale skoro Cię stać to nie wnikam. I to podejście "to było z tej wygranej wcześniej, takze nie ma co płakać". Haha no to przegraj wszystko, naprawdę jesteś uzależnionyto bylo z wygranej wczesniejszej takze nie ma co plakac ,pamietaj jedna rzecz staty nie graja ,malo widze widziales jeszcze:grin::grin:
Zawsze sobie powtarzam, po co to grasz i znowu gram te kobiety.cała babska siata :d każdy set to patologia jednej z drużyn
I znając życie zaczną strzelać w dogrywce ????Tym bardziej, że to puchar... nikt nie bedzie się zabijał o strzelenie gola w regulaminowym, bo przecież jest jeszcze dogryweczka :grin: :grin: ????