do 10 nie ale do 14 dały radę. niezła patola się tam odprawiaNie no, w 4 secie do 10 dla włoszek nie może być.
No i prawie cała wygrana z kuwejtu zabrana,życie
Amatorski analityk - dobrze o sobie napisałeśNo i prawie cała wygrana z kuwejtu zabrana,życie![]()
dla mnie dobrze ???? over 163,5 wejdzie ????do 10 nie ale do 14 dały radę. niezła patola się tam odprawia
no wydaje mi sie ze na cache maja przewage[TheNormalOne napisał:;6286353]Można w Optic wchodzić grubo ? Powinni to lekko chyba wziąć ?
cała babska siata :d każdy set to patologia jednej z drużynCo te laski z chemika? Trzepaly je do 14 a teraz same graja taką kiche...
Walldorf - Spielberg over 1 HT @2,075
Legia DW 0-0 @3,75
to bylo z wygranej wczesniejszej takze nie ma co plakac ,pamietaj jedna rzecz staty nie graja ,malo widze widziales jeszcze:grin::grin:Amatorski analityk - dobrze o sobie napisałeś
Kolejny raz giniesz na typie z dupy, 2 strzały celne w meczu i liczysz na cud że cos wpadnie ????
Tym bardziej, że to puchar... nikt nie bedzie się zabijał o strzelenie gola w regulaminowym, bo przecież jest jeszcze dogryweczka :grin: :grin: ????Amatorski analityk - dobrze o sobie napisałeś
Kolejny raz giniesz na typie z dupy, 2 strzały celne w meczu i liczysz na cud że cos wpadnie ????
Na razie to widziałem dwa Twoje grube typy gdzie pierwsze co sprawdziłem staty strzałów i dziwnym trafem dwa nie weszłyto bylo z wygranej wczesniejszej takze nie ma co plakac ,pamietaj jedna rzecz staty nie graja ,malo widze widziales jeszcze:grin::grin:
Zawsze sobie powtarzam, po co to grasz i znowu gram te kobiety.cała babska siata :d każdy set to patologia jednej z drużyn
I znając życie zaczną strzelać w dogrywce ????Tym bardziej, że to puchar... nikt nie bedzie się zabijał o strzelenie gola w regulaminowym, bo przecież jest jeszcze dogryweczka :grin: :grin: ????