>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
S 833

sebunited16

Użytkownik
mam pytanie do znawców kosza. Dzisiaj z racji, że mam cały dzień wolny to oglądam trzeci mecz z rzędu. I nie mogę pojąć co takiego się zmienia przed każdą kolejną kwartą że w np. pierwszej dana ekipa rzuca 30 pkt, w drugiej 7 pkt, w trzeciej od razu atak i w 2 minucie jest już 10:0 dla nich. Oni są niepełnosprawni ogółem czy to jest jakaś taktyka ? Poważnie pytam ????

Hey. Ja się nie znam, ale to jest taktyka na uśpienie przeciwnika ???? Chociaż, są tutaj tacy znawcy, co przewidują, że to pod wpływem ich typów, bądz co więcej... pisania na forum, a tak poważnie serie punktowe, to jednak coś normalnego, chociaż niektóre mecze wymykają się z poza wszelkeij logiki ????
Pozdro

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
mam pytanie do znawców kosza. Dzisiaj z racji, że mam cały dzień wolny to oglądam trzeci mecz z rzędu. I nie mogę pojąć co takiego się zmienia przed każdą kolejną kwartą że w np. pierwszej dana ekipa rzuca 30 pkt, w drugiej 7 pkt, w trzeciej od razu atak i w 2 minucie jest już 10:0 dla nich. Oni są niepełnosprawni ogółem czy to jest jakaś taktyka ? Poważnie pytam ????
Generalnie to wyglada to tak, ze jest startowa piątka oraz ławka. O ile starterzy to mocna ekipa, to z ławka bywa juz różnie. Czasem masz tak,ze połowa kwarty jest super, a w drugiej są już zmiany i jest męczenie buły.

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
planuje pograć:
Juve @1.44
over 2.5 w Madrycie @1.45
over 2.5 w Brugge @1.50
Monaco @1.33
Liverpool @1.50
Brugge @1.22
Real over 6.5 RR @1.90
ale coś powinno (ale nie musi) utopić ????

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Oglądał ktoś spotkanie naszych dziewczyn z Chemika Police?
Chciałbym wiedzieć co tam się działo, bo tak jebniętego przebiegu meczu to ja dawno nie widziałem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom