SzybkoBach, w końcu.
over 1,5 w Grecji @ 1,72
10 min gry. Oly to bierze. Trzeba było brać, jak było -1 po kursie 3.5miałem stawiać Olimpiakos a oni strzelili ????
mam pytanie do znawców kosza. Dzisiaj z racji, że mam cały dzień wolny to oglądam trzeci mecz z rzędu. I nie mogę pojąć co takiego się zmienia przed każdą kolejną kwartą że w np. pierwszej dana ekipa rzuca 30 pkt, w drugiej 7 pkt, w trzeciej od razu atak i w 2 minucie jest już 10:0 dla nich. Oni są niepełnosprawni ogółem czy to jest jakaś taktyka ? Poważnie pytam ????
Nikt nie będzie płakał jak rewanż w Pireusie za 4 dniZnając życie zostanie remis i tylko nadzieję nam zrobi Olympiakos
Generalnie to wyglada to tak, ze jest startowa piątka oraz ławka. O ile starterzy to mocna ekipa, to z ławka bywa juz różnie. Czasem masz tak,ze połowa kwarty jest super, a w drugiej są już zmiany i jest męczenie buły.mam pytanie do znawców kosza. Dzisiaj z racji, że mam cały dzień wolny to oglądam trzeci mecz z rzędu. I nie mogę pojąć co takiego się zmienia przed każdą kolejną kwartą że w np. pierwszej dana ekipa rzuca 30 pkt, w drugiej 7 pkt, w trzeciej od razu atak i w 2 minucie jest już 10:0 dla nich. Oni są niepełnosprawni ogółem czy to jest jakaś taktyka ? Poważnie pytam ????
Ja będę po postawiłem na over 2,5 hehehNikt nie będzie płakał jak rewanż w Pireusie za 4 dni