to są poprostu baby w 4 secie może być do 10 dla włoszek. ale co jak co to poziom ligi mistrzyń podwyższony w tym sezonie :] ze stanu 5:7 > zrobić 22:8 to nawet nie ma o czym gadać. to jest 17:1 takie rzeczy to w ligach podwórkowych nie mają miejscaPolice takie dobre? Mam wloszki +1.5 seta i po 1 myslalem, ze latwo wejdzie a turaj...
Jak wygrają pistoletówkę to mają otwartą drogę do comebacku także poczekajmy ;-)Mouz tego nie wygra ale muszą powalczyć w ct, odpowiedni bet jak dla mnie
Mouz wygra 16 rundę (pistolety)
@1.90
Nie no, w 4 secie do 10 dla włoszek nie może być.to są poprostu baby w 4 secie może być do 10 dla włoszek. ale co jak co to poziom ligi mistrzyń podwyższony w tym sezonie :] ze stanu 5:7 > zrobić 22:8 to nawet nie ma o czym gadać. to jest 17:1 takie rzeczy to w ligach podwórkowych nie mają miejsca
o to chodzi : D wczoraj jak pisałem, że ktoś czegoś nie wygra to od razu wchodziło na przeciwną drużynę.. hahaJak wygrają pistoletówkę to mają otwartą drogę do comebacku także poczekajmy ;-)
5:7 chyba nawet byłoChemik Police z 6:7 na 25:12
Nie ma z czego, musiałby się cud zdarzyć hehegol w meczu Legii @ 1,90
Koniec końców wcisną ????
Mouz tego nie wygra ale muszą powalczyć w ct, odpowiedni bet jak dla mnie
Mouz wygra 16 rundę (pistolety)
@1.90
Watpię, Liquid grało bardzo spoko po stronie terro vs FaZe i wcale nie chodzi mi o ten przemocny start na 7-0.Liquid sie obsrali po tej rundzie na 12-1 co Myszy eco graly, nie zdziwie sie jak Myszy to ogarna bo Liquid chetnie im pewnie w tym pomoze ????