siarzewski
Użytkownik
hahah jaki płacz tutaj przez ręczną ????
Nawet 9,5 warto.Pacers -4,5 warto po 1,90?
Pograłeś? Z 30pkt zrobiło się 19. Trzecia kwarta 7-2 dla PortlandGrają świetnie.
Można coś po przerwie, może przy takiej przewadze odpuszczą...
Jedzie walec ostro
Mam nadzieję, że Panowie Robsson i ten drugi zadowoleni. Ale następnym razem zajmijcie się swoimi typami, co ? ???? Wygrałem hajs na atlancie, została mi nierówna końcóweczka, więc postawiłem over w meczu, w którym banan sugerował łatwe zwycięstwo Maroko. W moim mniemaniu jest to dobry typer, bo widziałem niejednokrotnie jak trafia ładne kursy. Do tego wjechało czerwo dla Kongo, więc sprzyjające warunki i kurs spoko. Przegrałem, ale taka jest bukmacherka. Życzę samych bezbłędnych typów, a w przyszłości pomyście o założeniu akademii elitarnego typowania Pozdrawiam ciepło.over 1,5 gola DR Kongo - Maroko @3 pinnacle
Ale bez złośliwości.. Ja tylko napisałem swoją opinię, oglądałem mecz od 50 minuty i nie mieli nawet jednej dobrej okazji, jakby im się grać nie chciało. Własnie w tym problem, że ktoś napisze "Pewniak" a ludzie później grają ostro. Nie złość się, pozdrawiam.Mam nadzieję, że Panowie Robsson i ten drugi zadowoleni. Ale następnym razem zajmijcie się swoimi typami, co ? ???? Wygrałem hajs na atlancie, została mi nierówna końcóweczka, więc postawiłem over w meczu, w którym banan sugerował łatwe zwycięstwo Maroko. W moim mniemaniu jest to dobry typer, bo widziałem niejednokrotnie jak trafia ładne kursy. Do tego wjechało czerwo dla Kongo, więc sprzyjające warunki i kurs spoko. Przegrałem, ale taka jest bukmacherka. Życzę samych bezbłędnych typów, a w przyszłości pomyście o założeniu akademii elitarnego typowania Pozdrawiam ciepło.
A jak tam twoj Sitak?nic mnie obchodzi co tam piszesz.
nie oglądasz meczu a sugerujesz coś gdy jest 10 minut do końca a mecz jest mega fizyczny
ja jak nei stawiam swojego hajsu to mam 9/10 ale pieniądze to coś innego i nikt nie stawia mi pomników
był był, ale co z tego jak over co raz bliżej ????Hehe czy mi sie wydawalo, czy tam w Maladze z metrowy spalony byl przy bramce ????