wsc
Użytkownik
Gra cała trojka Melo Rose i PorzginisMelo dzis gra, bo kurs na Pelikanow leciał.. ?
Gra cała trojka Melo Rose i PorzginisMelo dzis gra, bo kurs na Pelikanow leciał.. ?
dziwne , że Petkovic ma 3 gemy pod rząd 30-15 przy serwisie rywalki i seryjnie robi 3 UETo Kania potrafiła pół roku temu na Wimbledonie pokonać taką CAPEDEREREREDERREDEME 2:0, a Petković nawet połamać jej nie ma szansy xDD
To co NY ? jak myśliszMelo dzis gra, bo kurs na Pelikanow leciał.. ?
E:gra
jak na moje to szybkie 0:2 i tyle będziejak lamersko przeiebałem na 2:0 Petković
złamałem złotą zasadę NIGDY granie na dokładne wyniki
tym bardziej u bab
no i mam co chciałem
śmiechowo
szkoda że wygra potem 6-2 6-2 albo lepiej i już będzie potrafiła łamać karła
Rose nie graGra cała trojka Melo Rose i Porzginis
jak coś to wrzucaj ja też wczoraj Raptors pograłem i to co odwalili na początku 4 kwarty to było niesamowite, a już kase liczyłem ???? swoja drogą to Hardemowi wczoraj trójeczki siedziały nieźleOdpuszcze chyba,bo mi cos podpowiada,ze Pelikany to wezmą, a po wczorajszej czwartej kwarcie Toronto, pptrzebuje spokoju
Moze cos przyczaje na live u bykow na linie.
Oni ich czoraj osmieszyli, to co robil Derozan i Lowry w 4 kwarcie to wstyd.jak coś to wrzucaj ja też wczoraj Raptors pograłem i to co odwalili na początku 4 kwarty to było niesamowite, a już kase liczyłem ???? swoja drogą to Hardemowi wczoraj trójeczki siedziały nieźle
po czym wnosisz?Nie wiem jak Wam, ale mi się wydaje, że Lu dziś jakoś poskłada ruska...
przeczucie+ statystyki gdyż w tenisie specem nie jestem, poza tym dziwnie na ruska te kursy lecą, pachnie podpuchą...po czym wnosisz?