tomek80
Użytkownik
Raczej odwrotnie:razz:Dalej wystep Jimmego stoi pod znakiem zapytania a bukmacherzy obnizajac kurs na okle przeczuwają, ze jednak bedzie mogl zagrac
Raczej odwrotnie:razz:Dalej wystep Jimmego stoi pod znakiem zapytania a bukmacherzy obnizajac kurs na okle przeczuwają, ze jednak bedzie mogl zagrac
ehh racja pierdziele juz trzy po trzy zmeczenie daje znac o sobie a takie czekanie troche denerwujeRaczej odwrotnie:razz:
Zgadza sie tylko, ze ja napisałem kurs obnizyli a przeciez wzrosl ;PJak idzie kurs w dol to jest to zagrywka Bukmacherow czasami lub w wiekszosci zeby wyrownac 50/50...Jesli idzie masowka na OKC to kurs na Bulls idzie w dol, bo wtedy osoby grajace na Byki musza wiecej zainwestowac...Czysta logika
Yyyy, ja sie tam nie znam,ale podejrzewam, ze cos Ci sie poplątało...Jak idzie kurs w dol to jest to zagrywka Bukmacherow czasami lub w wiekszosci zeby wyrownac 50/50...Jesli idzie masowka na OKC to kurs na Bulls idzie w dol, bo wtedy osoby grajace na Byki musza wiecej zainwestowac...Czysta logika
Oglądaj mecz a nie na statystyki na całorocznym patrz kolego ????Sousa i Ramos 100% serwis, to cieszy:razz:
ehhh melzer klasa..Nolan - Melzer 1 set over 10,5 gema 1,80
Elegancko +1,5 - 1,85 Dzięki za dobrą poradę. Sousa wygląda lepiej. Ramos może mieć problem, żeby go przełamać.Seta moge polecic, ale zwyciestwa Sousy bym nie ruszal
6:1... eh Ramos patologia.Sousa vs Ramos...over 10.5 w 1szym secie @ 3. Stala stawka. Czyz Ramos i Sousa nie lubia maczki, a wiec warto jako ze graja na twardych. Patologia bedzie i te 5:5 miejmy nadzieje uciagna a pozniej niech wygrywa kto chce.
to po tym secie 6:0, 6:0 petković jak nic hahahahahahahahaW tym tygodniu dość słabo typowałem i też było mniej czasu, ale dziś idziemy po 100%.
Cepede - Petković
Cepede? Zawodniczka typowo na cegłe bez większych argumentów na grę na hardzie, ale przede wszystkim na grę na tym poziomie. Dziś rywalką solidna Petković, ale Niemka pokazała już jednej zawodniczce z drugiej ligi, gdzie jej miejsce wygrywając 6:4, 6:0
Nie będę się zagłębiaj w statystyki, ale Cepede jest tu tylko dlatego, że jest słaba obsada i miała bardzo łatwą drabinkę. Samo przebijanie tu nie wystarczy, skupiona Niemka nie pozostawi suchej nitki na Paragwajce. Andrea potrafi dobrze przyłożyć z forehandu, ale i też z backhandu, zdarzają się jej słabsze mecze, ale to raczej nie jest zawodniczka bijąca na tzw. "pałę". Potrafi myśleć na korcie i też jest jej serwis jest dobrym przykładem, bo jest bardziej ukierunkowany niż siłowy.
Jak dla mnie max 6 gemów dla Cepede, naprawdę jej tu nie widzę.
Petković -4,5g @ 1,72
Bet365
Do tego dodaję Konta @ 1,56
Pinnacle
Może dodam później analizę.
Melo dzis gra, bo kurs na Pelikanow leciał.. ?Ja poszedłem jednak w OCT zobaczymy kurs @2