>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Jak idzie kurs w dol to jest to zagrywka Bukmacherow czasami lub w wiekszosci zeby wyrownac 50/50...Jesli idzie masowka na OKC to kurs na Bulls idzie w dol, bo wtedy osoby grajace na Byki musza wiecej zainwestowac...Czysta logika:p

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Raczej odwrotnie:razz:
ehh racja pierdziele juz trzy po trzy zmeczenie daje znac o sobie a takie czekanie troche denerwuje
Jak idzie kurs w dol to jest to zagrywka Bukmacherow czasami lub w wiekszosci zeby wyrownac 50/50...Jesli idzie masowka na OKC to kurs na Bulls idzie w dol, bo wtedy osoby grajace na Byki musza wiecej zainwestowac...Czysta logika:p
Zgadza sie tylko, ze ja napisałem kurs obnizyli a przeciez wzrosl ;P

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Yyyy, ja sie tam nie znam,ale podejrzewam, ze cos Ci sie poplątało...

galica13 522

galica13

Użytkownik
Sousa ma &#39;jakiś&#39; styl. Potrafi grać agresywnie, technicznie, przy siatce, dobrze serwować. Natomiast Ramos to takie największe tenisowe *****, nawet gorsze niż Simon, bo Gilles rzeczywiście jest geniuszem w tym przebijaniu i w ogóle to inna klasa. Ten Ramos nie ma niczego specjalnego ,a mimo to potrafił wygrać jakieś tytuły ATP, Rogera pokonać trochę ponad rok temu i w ogóle osiąga więcej niż potrafi.
Sousa i Ramos 100% serwis, to cieszy:razz:
Oglądaj mecz a nie na statystyki na całorocznym patrz kolego ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Sousa vs Ramos...over 10.5 w 1szym secie @ 3. Stala stawka. Czyz Ramos i Sousa nie lubia maczki, a wiec warto jako ze graja na twardych. Patologia bedzie i te 5:5 miejmy nadzieje uciagna a pozniej niech wygrywa kto chce:p.
6:1...⛔ ⛔ ⛔ eh Ramos patologia.

galica13 522

galica13

Użytkownik
Petković już w plecy
No ale CAPEDADIAUEADAEE dobra jest
a nie no sorry zapomniałem słaba jak barszcz
ale
jak się gra przeciwko niej to nowa Steffi Graf
To Kania potrafiła pół roku temu na Wimbledonie pokonać taką CAPEDEREREREDERREDEME 2:0, a Petković nawet połamać jej nie ma szansy xDD

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Stryccova 1szyset @ 2.05. Stala stawka
qwa, nie zaakceptowalo ????
gramy na Strycova jak bedzie 1.9 na seta.
.......
eh i nici juz 1.25.

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Jimmy jednak zagra także gramy na byków , ale trzeba mieć na uwadze ze trener w 100% nie bedzie go eksploatował skoro w jakimś stopniu jest chory nie zdziwie sie jak zagra mniej minut i oklahama wywiezie win .
NBA
NO Pelicans +8.5 @ 1,41
DAL Mavericks +8.5 @ 1,48
CHI Bulls @ 1,83
AKO 4

P 195

porugalia

Użytkownik
W tym tygodniu dość słabo typowałem i też było mniej czasu, ale dziś idziemy po 100%.

Cepede - Petković

Cepede? Zawodniczka typowo na cegłe bez większych argumentów na grę na hardzie, ale przede wszystkim na grę na tym poziomie. Dziś rywalką solidna Petković, ale Niemka pokazała już jednej zawodniczce z drugiej ligi, gdzie jej miejsce wygrywając 6:4, 6:0

Nie będę się zagłębiaj w statystyki, ale Cepede jest tu tylko dlatego, że jest słaba obsada i miała bardzo łatwą drabinkę. Samo przebijanie tu nie wystarczy, skupiona Niemka nie pozostawi suchej nitki na Paragwajce. Andrea potrafi dobrze przyłożyć z forehandu, ale i też z backhandu, zdarzają się jej słabsze mecze, ale to raczej nie jest zawodniczka bijąca na tzw. &quot;pałę&quot;. Potrafi myśleć na korcie i też jest jej serwis jest dobrym przykładem, bo jest bardziej ukierunkowany niż siłowy.

Jak dla mnie max 6 gemów dla Cepede, naprawdę jej tu nie widzę.

Petković -4,5g @ 1,72
Bet365

Do tego dodaję Konta @ 1,56
Pinnacle

Może dodam później analizę.​
to po tym secie 6:0, 6:0 petković jak nic hahahahahahahaha

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom