Nie mam zielonego pojecia o tenisie dlaczego Aga miała by przegrac z ta zawodniczka ? sugerowałem sie czystym h2hAgnieszka Radwańska, wywal ja z tego ako, jeszcze po takim smiesznym kursem, lepiej daj to tego Tipsara po 1,25 co prawda tez smieszny ale pewny
Stary, po tym co ona ostatnio zagrala to bym omijal z daleka, a napewno bym nie ruszal po tym kursie, wywal to ! ????Nie mam zielonego pojecia o tenisie dlaczego Aga miała by przegrac z ta zawodniczka ? sugerowałem sie czystym h2h
A jest szansa na seta od Sousy? ????Sousa vs Ramos...over 10.5 w 1szym secie @ 3. Stala stawka. Czyz Ramos i Sousa nie lubia maczki, a wiec warto jako ze graja na twardych. Patologia bedzie i te 5:5 miejmy nadzieje uciagna a pozniej niech wygrywa kto chce.
a to juz pytaj specow od tenisa, nie mnie ????A jest szansa na seta od Sousy? ????
Seta moge polecic, ale zwyciestwa Sousy bym nie ruszalA jest szansa na seta od Sousy? ????
Mam nadzieje, ze wiesz co mówisz bo ja kuleje w tym temacie mówisz o tym spotkaniu ? Tipsarevic J.-Gerasimov E.Stary, po tym co ona ostatnio zagrala to bym omijal z daleka, a napewno bym nie ruszal po tym kursie, wywal to ! ????
Nic więcej do szczęścia mi nie potrzeba, jak seta. Mimo wszystko początek sezonu i spore niewiadome ????Seta moge polecic, ale zwyciestwa Sousy bym nie ruszal
To spotkanie oscyluje troche 50/50 Sousa troche przygasl, ale Ramos w ostatnich meczach nie pokazal niczego szczegolnegoNic więcej do szczęścia mi nie potrzeba, jak seta. Mimo wszystko początek sezonu i spore niewiadome ????
taa tylko raz wyjdzie mu zagranie takie że nikt na świecie czegoś takiego nie zagra, a drugim razem mu to nie wyjdzie i wtedy się obrazi i zacznie się 'MASZ ŻIL WYGRAJ SOBIE' żil będzie mówił 'NIEEE' robił podwójne itd, a ukrainiec i tak zrobi wszystko zeby on wygralJa chyba dzis zagram Dolgopolova kurs 2,25, Muller to troche drewno, jego gra opiera sie na serwisie, Ukrainiec lubi grac tenis ciekawy dla oka, duzo lepszy zawodnik technicznie.
Dzieki z tym , że cały kupon mam oparty na kobitkach ????Tak mowie o tym spotkaniu, ogolnie jak grasz tenisa staraj sie omijak kobitki
No racja, może być takie 4:6, 4:6 i nie będzie zaskoczenia, mimo wszystko wiara, że się uda. Ramos przegrał z Selą, liczę, że Sousa pokaże formę ????To spotkanie oscyluje troche 50/50 Sousa troche przygasl, ale Ramos w ostatnich meczach nie pokazal niczego szczegolnego