>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
W 82

wilshere

Użytkownik
Agnieszka Radwańska, wywal ja z tego ako, jeszcze po takim smiesznym kursem, lepiej daj to tego Tipsara po 1,25 co prawda tez smieszny ale pewny

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Agnieszka Radwańska, wywal ja z tego ako, jeszcze po takim smiesznym kursem, lepiej daj to tego Tipsara po 1,25 co prawda tez smieszny ale pewny
Nie mam zielonego pojecia o tenisie dlaczego Aga miała by przegrac z ta zawodniczka ? sugerowałem sie czystym h2h

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Sousa vs Ramos...over 10.5 w 1szym secie @ 3. Stala stawka. Czyz Ramos i Sousa nie lubia maczki, a wiec warto jako ze graja na twardych. Patologia bedzie i te 5:5 miejmy nadzieje uciagna a pozniej niech wygrywa kto chce:p.

matiee 407

matiee

Użytkownik
uwaga. podaję zabójczy kupon z tenisa na noc ???? ;)
kurs koło 7.00
Karen Khachanov
Svetlana Kuznetsova
Marcel Granollers
Coco Vandeweghe
Caroline Wozniacki

a tak serio to jakaś szansa jest, ale gram za mniejszą stawkę. ostatnio weszła mi tasiemka z tenisa kurs 6.20 to próbuje szczęścia ponownie... ;)

avdm20 324

avdm20

Użytkownik
A mi sie nadal wydaje, ze Bagnis nie umie grac na hardzie, wiec @2+ na Kleina value jak nic
I GGL +3,5 calkiem znosnie wyglada

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Sousa vs Ramos...over 10.5 w 1szym secie @ 3. Stala stawka. Czyz Ramos i Sousa nie lubia maczki, a wiec warto jako ze graja na twardych. Patologia bedzie i te 5:5 miejmy nadzieje uciagna a pozniej niech wygrywa kto chce:p.
A jest szansa na seta od Sousy? ????

W 82

wilshere

Użytkownik
Ja chyba dzis zagram Dolgopolova kurs 2,25, Muller to troche drewno, jego gra opiera sie na serwisie, Ukrainiec lubi grac tenis ciekawy dla oka, duzo lepszy zawodnik technicznie.

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Stary, po tym co ona ostatnio zagrala to bym omijal z daleka, a napewno bym nie ruszal po tym kursie, wywal to ! ????
Mam nadzieje, ze wiesz co mówisz bo ja kuleje w tym temacie mówisz o tym spotkaniu ? Tipsarevic J.-Gerasimov E.

Andrea Petkovic @ 1,22
Elise Mertens @ 1,50
Svetlana Kuznetsova @ 1,40
Angelique Kerber @ 1,36
Johanna Konta @ 1,50
Janko Tipsarevic @ 1,25
6 zdarzeń, 1 Zakład * 50,00 PLN

ako 6.55

galica13 522

galica13

Użytkownik
Ja chyba dzis zagram Dolgopolova kurs 2,25, Muller to troche drewno, jego gra opiera sie na serwisie, Ukrainiec lubi grac tenis ciekawy dla oka, duzo lepszy zawodnik technicznie.
taa tylko raz wyjdzie mu zagranie takie że nikt na świecie czegoś takiego nie zagra, a drugim razem mu to nie wyjdzie i wtedy się obrazi i zacznie się &#39;MASZ ŻIL WYGRAJ SOBIE&#39; żil będzie mówił &#39;NIEEE&#39; robił podwójne itd, a ukrainiec i tak zrobi wszystko zeby on wygral
taki to gracz
granie jego meczy to samobójstwo, tak samo jak wielu innych

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Tak mowie o tym spotkaniu, ogolnie jak grasz tenisa staraj sie omijak kobitki ;)
Dzieki z tym , że cały kupon mam oparty na kobitkach ????

Mamy już jakies informacje odnosnie NBA

Hoiberg says Butler is in the building. He&#39;s hopeful he will play but they want to see how he warms up first

Jimmy Butler (illness) will go through warmups but is still a game-time call on Monday vs. the Thunder.

Dalej wystep Jimmego stoi pod znakiem zapytania a bukmacherzy obnizajac kurs na okle przeczuwają, ze jednak bedzie mogl zagrac

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
To spotkanie oscyluje troche 50/50 Sousa troche przygasl, ale Ramos w ostatnich meczach nie pokazal niczego szczegolnego
No racja, może być takie 4:6, 4:6 i nie będzie zaskoczenia, mimo wszystko wiara, że się uda. Ramos przegrał z Selą, liczę, że Sousa pokaże formę ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom