>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
NBA: jak nie zagra Butler w Chicago, to win Oklahomy
Według informacji z twittera i Road Jimmy nie gra trzeba poczekac na reszte zawodników ale w takiej sytuacji Oklahama to bierze ze starym Wadem nie mają najmniejszych szans Adams Odipo i Russell biorą to.

since1950 92

since1950

Użytkownik
Według informacji z twittera i Road Jimmy nie gra trzeba poczekac na reszte zawodników ale w takiej sytuacji Oklahama to bierze ze starym Wadem nie mają najmniejszych szans Adams Odipo i Russell biorą to.
Możesz podać link do informacji, że nie zagra? Ja mam, że jest na game time call.

since1950 92

since1950

Użytkownik
Nic pewnego, ale dzięki za link. Melo 2 miesiące w tamtym sezonie grał z kontuzją. To też nie ma co się napalać na takie niepewne informacje.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nozna , Premier League 2 - młodzieżowe rozgrywki U23
Godzina:20:00
Spotkanie: West Ham U23 - Norwich U23
Typ: 1
Kurs:1,5
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Spotkanie 5 z 10 druzyną. West Ham ma 21 pkt i bilans 21-16 , a Norwich 11pkt i bilans 10-21. W ostatnim meczu miedzy tymi druzynami górą byl West Ham U23 - wygral z Norwich 0:2. Ostatnio Norwich jest w slabszej formie , przegrywa swoje mecze . Natomiast West Ham wygral swoj ostatni mecz 0:4 z Wolves, ktory jest wysoko w tabeli. West Ham ma widocznie slabsza dyspozycję za soba, gdyz tez mial kilka meczow , ktore chluby nie przyniosa tej ekipie. Ale analizujac ten mecz jestem przekonany do prawidlowosci mojego typu . West Ham mial trzy mecze niedawno przegrane , pozniej wygral jeden - czesto ta druzyna ma wahania formy , ale dzis wygra . Powodzenia
✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom