thenormalone-144206
Użytkownik
Ładnie wycial czarnego ;DPoprzeczka w Portugalii, szkoda. 29 grudnia te zespoły zremisowały 3:3, jakoś 0:0 tu nie pasuje.
Ładnie wycial czarnego ;DPoprzeczka w Portugalii, szkoda. 29 grudnia te zespoły zremisowały 3:3, jakoś 0:0 tu nie pasuje.
Turlał się jak po stogu bawełny ????[TheNormalOne napisał:;6263680]Ładnie wycial czarnego ;D
Szybko poszło[TheNormalOne napisał:;6263675]W Portugalii over 0.5 za drobne @3.10
Według informacji z twittera i Road Jimmy nie gra trzeba poczekac na reszte zawodników ale w takiej sytuacji Oklahama to bierze ze starym Wadem nie mają najmniejszych szans Adams Odipo i Russell biorą to.NBA: jak nie zagra Butler w Chicago, to win Oklahomy
3:3Też próbuję. 2:4 albo 3:3, mecz jest za 6 punktów.
84"Moreirense - Belenenses powyżej 0.5 @1.80
Tak, ale nie wierzę, ,że strzelą jedną bramkę. Mam nadzieję, że wygrają mimo, że nie grałem zwycięstwa żadnej z tych drużyn.2-drogowo?
Dlaczego to?przypominam bo za chwilkę się zacznie siatka kobiet Minas win @ 1.5
Jaki bUK ?przypominam bo za chwilkę się zacznie siatka kobiet Minas win @ 1.5
Bet365[TheNormalOne napisał:;6263695]Jaki bUK ?
Ile dajesz % szans na to?Gdyby ktoś chciał spróbować.
http://www.tinypic.pl/znsac9a5manh
Możesz podać link do informacji, że nie zagra? Ja mam, że jest na game time call.Według informacji z twittera i Road Jimmy nie gra trzeba poczekac na reszte zawodników ale w takiej sytuacji Oklahama to bierze ze starym Wadem nie mają najmniejszych szans Adams Odipo i Russell biorą to.
https://twitter.com/NickFriedell/status/818502394107396096Możesz podać link do informacji, że nie zagra? Ja mam, że jest na game time call.
Dyscyplina: Pilka Nozna , Premier League 2 - młodzieżowe rozgrywki U23
Godzina:20:00
Spotkanie: West Ham U23 - Norwich U23
Typ: 1
Kurs:1,5
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Spotkanie 5 z 10 druzyną. West Ham ma 21 pkt i bilans 21-16 , a Norwich 11pkt i bilans 10-21. W ostatnim meczu miedzy tymi druzynami górą byl West Ham U23 - wygral z Norwich 0:2. Ostatnio Norwich jest w slabszej formie , przegrywa swoje mecze . Natomiast West Ham wygral swoj ostatni mecz 0:4 z Wolves, ktory jest wysoko w tabeli. West Ham ma widocznie slabsza dyspozycję za soba, gdyz tez mial kilka meczow , ktore chluby nie przyniosa tej ekipie. Ale analizujac ten mecz jestem przekonany do prawidlowosci mojego typu . West Ham mial trzy mecze niedawno przegrane , pozniej wygral jeden - czesto ta druzyna ma wahania formy , ale dzis wygra . Powodzenia
Nie widze takiego spotkania dzisiaj natomiast jezeli chodzi o dwa kolejne mecze to polecam knicsow i dallas z dodatnim handi , ale trzeba poczekac na zawodników.
Pomyłka z mojej strony, wybaczNie widze takiego spotkania dzisiaj natomiast jezeli chodzi o dwa kolejne mecze to polecam knicsow i dallas z dodatnim handi , ale trzeba poczekac na zawodników.
Moreirense - Belenenses over 2AH @2,35 Bet365