>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
T 189

teesbor

Użytkownik
Też mnie to zastanawia. Czasem kilkadziesiąt tysięcy obrotu, setki zakładów a lojalki brak, a innym razem jakieś pojedyncze zakłady, z małymi kwotami i lojalka wpada :cool:
Próbował ktoś na czacie dowiedzieć się jakie są zasady ich przyznawania ^^?
nie udzielaja takiej informacji,
odpowiedni dzial sie tym zajmuje i tyle :razz:

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
nie udzielaja takiej informacji,
odpowiedni dzial sie tym zajmuje i tyle :razz:
A szkoda, powinno być jasno określone zasady przyznawania bonusów lojalnościowych. Przykładowo że twój obrót musi być większy niż średnia z miesiąca albo coś

T 189

teesbor

Użytkownik
A szkoda, powinno być jasno określone zasady przyznawania bonusów lojalnościowych. Przykładowo że twój obrót musi być większy niż średnia z miesiąca albo coś
wtedy obligatoryjnie musieliby dac bonus kazdemu kto zrealizowal dany limit, a teraz maja furtke, ze przyznaja komu chca i kiedy chca.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
To jest ich sekret jak przepis na sos do big maców albo skład coli ????
Był już taki jeden buk otobet gdzie jasno wypisali warunki bonusu lojalnościowego, a potem okazało się, że to scam :p
e: zobaczcie na twiterze Stanowskiego co wrzucił o firmie Kijowskiego

T 189

teesbor

Użytkownik
To jest ich sekret jak przepis na sos do big maców albo skład coli ????
Był już taki jeden buk otobet gdzie jasno wypisali warunki bonusu lojalnościowego, a potem okazało się, że to scam :p

e: zobaczcie na twiterze Stanowskiego co wrzucił o firmie Kijowskiego
nie mam twitera, mozesz wrzucic?:grin:

Otrzymane punkty reputacji: +5
K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
za jakie Wy stawki gracie, ze sie jaracie bonusem 20zl na calorocznym?
nie mowie, ze 20 zl to nic, ale Panowie po kilkaset pkt reputacji macie i czekacie na bonus, zeby cokolwiek zagrac?:razz:
Ehh... Jakbyś chciał wiedzieć to przez ostatni tydzień miałem pewnie z 10k obrotu, przegrałem sporo swojego wkładu, nie dziwne że dają bonusik ;) Poczuli krew. Ponawiam pytanie, co mają punkty reputacji do stawek, budżetu itd? Po prostu nie chcę/nie mogę na razie wpłacić więc ucieszyłem się, że dali bonus (50 PLN), a nuż widelec uda się go ładnie obrócić. Pamiętam jak raz mi zostało 90 PLN, rzuciłem na AEK z Larissą over 1.5, potem jeszcze chyba 2-3 zakłady i wieczór kończyłem jakoś z 700 PLN na koncie, więc można się odbić jak dobrze się przyceluje ;)

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Al Ain do przerwy @2.87 cisną ostro
nic nie maja. z mojej perspektywy (pewnie niesluszne podejscie) gracze z kilkuset reputkami sa dochodowymi graczami, wiec zdziwil mnie Twoj post
Ostatnio byłem na dużym plusie, ale w ciągu kilku dni po Nowym Roku nie miałem zbytnio szczęścia do typów :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom