>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
H 902

hank

Użytkownik
Co to za center, center to Jordan, Howard Whiteside czy Gortat, a Kat trojki normalnie rzuca.
Ale ze Rubio trafil, to mozna nazwac cudem.

dl13 435

dl13

Użytkownik
Jak mozna zostawić wolną przestrzeń pod koszem, jak zostala sekunda do końca? przecież alley pod obręcz to jedna z niewielu opcji która może uratować taki mecz

H 902

hank

Użytkownik
No tego to sie niespodziewalem, szczerze mówiąc przelaczylem streama w oczekiwaniu na dogrywke.
Broady✅
Leonard o22,5✅
Minesota -4,5⛔
Indiana✅
Phoenix- Miami o210,5
Poulie o12,5 gema
Barnes o 19,5
Denver
Pliskova
Doi
i Safarova
Leonard 21 do przerwy, pozwole sobie wstawic huz plus.

Pacers siedzi, 2.7.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Nie no, ten Thibodeau co wyczynia na ławce trenerskiej to jest absurd. Ricki rubio stał gdzieś sobie swobodnie, zamiast pomoc w kryciu, albo przeszkadzać przy wyrzucie. Wiggins nie miał szans po screenie dogonić Covingtona, kurcze, over siedział by pięknie to nie, trzeba zagrać jak patałachy ???? Trudno.
Coś czuję, że te Miami jednak weźmię dzisiaj mecz.

drif 31,6K

drif

Użytkownik
Ja juz wyszedlem z tego czeskiego gowna i raczej juz takich czeskich filmow nie gram.
Pewnie Safarova wygra ale tak bija strycova w dol jakby byla mega faworytka wiec szkoda nerwow.
Osaka dzis z Venus jest moim zdaniem Value w mlodej japonce.

H 902

hank

Użytkownik
Barnes, 15 minut i potrzebne 2 lub 3 skuteczne akcje do overa, mam jednak przeczucie ze to zadanie go przerosnie. Juz raz mi over uwalil, mimo iz do przerwy mial rzucona &quot;wieksza połowę&quot;.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Barnes, 15 minut i potrzebne 2 lub 3 skuteczne akcje do overa, mam jednak przeczucie ze to zadanie go przerosnie. Juz raz mi over uwalil, mimo iz do przerwy mial rzucona &quot;wieksza połowę&quot;.
Ogarnie bo jest close-game, w Dallas zaczeli mu ufac i pare waznych pilek moze dostac.

H 902

hank

Użytkownik
Barnes siedzi, Luska tez sie jakos wygrzebala i walczy. Natomiast skandaluczna kwarta Miami kladzie overa.
Broady✅
Leonard o22,5✅
Minesota -4,5⛔
Indiana✅
Phoenix- Miami o210,5⛔
Poulie o12,5 gema
Barnes o 19,5✅
Denver⛔
Pliskova ✅
Doi⛔
i Safarova⛔
Zasłużyła Barbora.

H 902

hank

Użytkownik
Z tego co widzialem to sie nie zapowiada, ale Sac w wiekszosci przypadkow slabo rozgrywa koncowki ciasnych meczy.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Ja uderzam w kimę właśnie. Myślę, że Memphis Grizzlies są do pogrania za 2,45. Całkiem spoko kurs, a w drugiej połówce rzut może nie leżeć tak lakersom i miśki może będą chciały to wygrać, bo ogólnie zespołem są lepszym i są w stanie na pewno.
@up, już grali , na plus.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom