>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
H 902

hank

Użytkownik
Nie wiesz jak to jest, jak się pewnie wygrywa podania, to potem sie je gubi przy pierwszym break poincie. Luska swoje podanie niby meczy, ale mimo wszystko daje rade zamykac swoje gemy serwisowe.

drif 31,6K

drif

Użytkownik
Nie wiesz jak to jest, jak się pewnie wygrywa podania, to potem sie je gubi przy pierwszym break poincie. Luska swoje podanie niby meczy, ale mimo wszystko daje rade zamykac swoje gemy serwisowe.
Niby tak jest ale wiesz przy tak mocnym podaniu to trudno bp. No chya ze sie jakos dogadaly na 2xTB bo Strycova miala juz sp. w koncu kolezanki z debla z olimpiady
A i jeszcze buki maja ja bardzo nisko za nisko 1.33 na bp

H 902

hank

Użytkownik
Spokojnie Tomku, to wyglada na dogrywke.

Drif, zdecydowanie jest za wczesnie na panikę, sporty nieograniczone czasowo maja to do siebie, ze przegrany set nic nie znaczy.

drif 31,6K

drif

Użytkownik
Spokojnie Tomku, to wyglada na dogrywke.

Drif, zdecydowanie jest za wczesnie na panikę, sporty nieograniczone czasowo maja to do siebie, ze przegrany set nic nie znaczy.
Spoko nie panikuje jak przegra to przegra wiem ze w tenisie damskim to cuda sie imaja ale sam jestem na siebie wkurzony bo mialem grac przeciw cibulkowej to wszedlem w to czeskie gowno!!!!
Tyle ze chyba za mocno :;/:

H 902

hank

Użytkownik
Trochę wykrakalem strate tego seta, ale mamy breaka na otwarcie drugiego seta.

Lepszej pozycji nie mogl miec żeby trafic ta trójkę na remis. Oferma.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Trochę wykrakalem strate tego seta, ale mamy breaka na otwarcie drugiego seta.

Lepszej pozycji nie mogl miec żeby trafic ta trójkę na remis. Oferma.
Co jak co to jednak center... takiego ważnego rzutu bym nie oddawał w jego ręcę, LaVine albo Bjelica by trafili :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom