uefowillcox
Użytkownik
50/50 imoPany, a Wizards do gry?
Edit : Patrzcie jak sixers zaczynają topić
50/50 imoPany, a Wizards do gry?
no aż włączyłem i było chyba 26 przewagi i zostało 1050/50 imo
Edit : Patrzcie jak sixers zaczynają topić
Hank zycze Ci jak najlepiej bo sam pobralem Lucke ale kurde strycova mocna dzis :;/:Udane rozpoczecie nocy. 2,05, kto mial od wczoraj to nawet 2,25 bylo.
No fatalnie to wygląda. Tempo trzymają dobre, ale skuteczność to jest masakraCo za patologia w tym meczu wilków po overze..
Niby tak jest ale wiesz przy tak mocnym podaniu to trudno bp. No chya ze sie jakos dogadaly na 2xTB bo Strycova miala juz sp. w koncu kolezanki z debla z olimpiadyNie wiesz jak to jest, jak się pewnie wygrywa podania, to potem sie je gubi przy pierwszym break poincie. Luska swoje podanie niby meczy, ale mimo wszystko daje rade zamykac swoje gemy serwisowe.
Heh o tym samym mysle, w Dallas linia byla 200.5pkt ,tam spokojnie wejdzie.Spokojnie Tomku, to wyglada na dogrywke.
Spoko nie panikuje jak przegra to przegra wiem ze w tenisie damskim to cuda sie imaja ale sam jestem na siebie wkurzony bo mialem grac przeciw cibulkowej to wszedlem w to czeskie gowno!!!!Spokojnie Tomku, to wyglada na dogrywke.
Drif, zdecydowanie jest za wczesnie na panikę, sporty nieograniczone czasowo maja to do siebie, ze przegrany set nic nie znaczy.
Klassen/ram @10
Za drobne można spróbować...
Co jak co to jednak center... takiego ważnego rzutu bym nie oddawał w jego ręcę, LaVine albo Bjelica by trafiliTrochę wykrakalem strate tego seta, ale mamy breaka na otwarcie drugiego seta.
Lepszej pozycji nie mogl miec żeby trafic ta trójkę na remis. Oferma.