Jaki buk? Bo na całorocznym w ogóle nie ma oferty CBAno 222.5 kursik 1.5 haha
ja zagrałem lekko przy 4:5 po @6.0 oglądam przez chwilę, wymiany trzyma - ale pod siatką na 4 pkt jakie widziałem 4 przegrane, za grosze można przecież to tenisWarto thompsona?
Coś mam przeczucie, że dzisiaj Kamil "robi dziecko" niejakiemu Kraftowi ????
Też mam takie, że po dzisiejszym dniu będzie wszystko jasne na korzyść Kamila.Coś mam przeczucie, że dzisiaj Kamil "robi dziecko" niejakiemu Kraftowi ????
Dzieki reputa poszla
Kamil na treningach najlepszy, mowil, ze profil skoczni wyjątkowo mu leży tutaj, wypoczęty bo w kwalach nie startował, do tego przewaga psychologiczna (nie tylko dlatego, ze prowadzi, ale i nie jest "gospodarzem". No a warunki jakie by nie byly, to dla obu powinny byc podobne, bo skaczą po sobie. Do tego doświadczenie i spokój Kamila... Wszystko tu za nim przemawia i oby to się potwierdzilo.Myslisz ?
Podobno warunki dzis moga byc loteryjne....
Jak ferrer.wygladal w 1 secie ? I jego rywal ?
była okazja, trenowala w polsce niedawno jesli dobrze pamietamojj z Camilą to bym pograł ???? )
Ja prawie skoków nie oglądam generalnie, zazwyczaj jak jest jakas wielka impreza tylko, typu MŚ, Olimpiada albo Turniej Czterech Skoczni :]hehe podziwiam Was że siętak emocjonujecie tymi skokami, jeden z bardziej januszowatych sportów
Pokolenie wychowane na Małyszu to nic dziwnego ????hehe podziwiam Was że siętak emocjonujecie tymi skokami, jeden z bardziej januszowatych sportów