Moim skromnym zdaniem,szanse powodzenia duże,ale jak masz możliwośc wyrwania większych banknotów i zamknięcia zakładu, to odradzam spanie dzisiejszej nocyKtoś z koszykówki tomek albo Uefo lub ktokolwiek wypowie się na temat ostatniego typu?
7/5 I setOstapenko @2,05
1 set @3,25 bet365
Przy *0/2
Dzięki bardzo, za zwrocenie uwagi na ten mecz, jesli byki tego nie wypuszczą, to kursik piękny.Łapałem po 4, takze jak cos to cash out.Bulls win @3,50 betsafe
Jest szansa, kurs fajnie urósł.
Ba, patrze na składy i tylko atut własnej hali, albo super forma LBJa przy wspolpracy z Thompsonem mogą uratować Cleveland. Myślę, że warto grać
Nie ma sprawy Tomek, Twoje bety nie raz ratowały mnie w gorszych momentach, więc ciesze się, że mogłem pomóc. Myślę, że byki nie powinny już tego wypuścić, LBJ musiał by w nich wjechać na pełnej, poza tym reszcie ekipy musiałby mega rzut siedzieć.Dzięki bardzo, za zwrocenie uwagi na ten mecz, jesli byki tego nie wypuszczą, to kursik piękny.Łapałem po 4, takze jak cos to cash out.
3 kwarta cavs -1.5 @2.00
teraz juz lbj nie będzie odpoczywał 70% kwarty tak jak to miało miejsce w 2...
Chyba mnie obsrałeś i trzeba będzie schować jajca i zamknąć :-( Pobrałem najwyższą linię do undera, jaka była dostępna.@Marcusgreen - sam bym tego nie zagrał, ciężko mi cokolwiek stwierdzić. Miami ma taki szpital, że faktycznie mogą nie mieć kim rzucać, z drugiej strony Sacramento raczej overowe. Jeśli miałbym strzelać, to wydaje mi się, że powinno Ci wejść, ale tak mówię dla mnie to jest wróżenie z fusów przy tym składzie Heats.
Edit - przepraszam, widzę, że jednak sporo zawodników wraca do składu. Heat na pewno będą chcieli coś w końcu wygrać, może być zacięta walka. Wiem, że nie pomogłem stary, ale powodzenia z tym typem
Nie nie, jak Tomek mówi, że są duże szanse to trzymaj. Ja serio nie czuję tego meczu, jak dla mnie wszystko się tu może wydarzyć. Zresztą, to Twoje pieniądze, zrób tak, żebyś na końcu nie był niezadowolony, rozegraj to rozsądnie ????Chyba mnie obsrałeś i trzeba będzie schować jajca i zamknąć :-(
Tomek (czytaj. Jezu) ufam tobie!Nie nie, jak Tomek mówi, że są duże szanse to trzymaj. Ja serio nie czuję tego meczu, jak dla mnie wszystko się tu może wydarzyć. Zresztą, to Twoje pieniądze, zrób tak, żebyś na końcu nie był niezadowolony, rozegraj to rozsądnie ????
Bucks under 103,5 @1.83
7-5Cornet 2 set @2.30
Fajnie się udało ????Bulls win @3,50 betsafe
Jest szansa, kurs fajnie urósł.
Ba, patrze na składy i tylko atut własnej hali, albo super forma LBJa przy wspolpracy z Thompsonem mogą uratować Cleveland. Myślę, że warto grać