435 dl13 Użytkownik Styczeń 5, 2017 #1282 Oby Boston w przyszlosci nie myslal o sciaganiu Boogiego. Co mecz gdy patrze na jego gre jest tragedua. Szacun za comeback dla reszty graczy , ale to co on wyprawia to jakis dramat ???? Kliknij aby rozwinąć... A szkoda, bo po bardzo dobrym kursie ich złapałem przed tym powrotem ????
Oby Boston w przyszlosci nie myslal o sciaganiu Boogiego. Co mecz gdy patrze na jego gre jest tragedua. Szacun za comeback dla reszty graczy , ale to co on wyprawia to jakis dramat ???? Kliknij aby rozwinąć... A szkoda, bo po bardzo dobrym kursie ich złapałem przed tym powrotem ????
4K atp_open Użytkownik Styczeń 5, 2017 #1284 Trzymamy kciuki za miski badz zamykamy z bardzo duzym plusem Kliknij aby rozwinąć... miejmy nadzieje ze zamknal...kurs 6+ na Clippers byl
Trzymamy kciuki za miski badz zamykamy z bardzo duzym plusem Kliknij aby rozwinąć... miejmy nadzieje ze zamknal...kurs 6+ na Clippers byl
5,7K tomek80 Użytkownik Styczeń 5, 2017 #1285 Marcusgreen, zamykałes kuppn,czy dales rade wytrzymac do konca ?
533 seba6 Użytkownik Styczeń 5, 2017 #1286 Wozniacka 6:0 1 set @ 2.2 Georges kiedys jeszcze cos potrafila. Jednak sie sprezyla w ostatnim gemie zeby do jaja nie dostac
Wozniacka 6:0 1 set @ 2.2 Georges kiedys jeszcze cos potrafila. Jednak sie sprezyla w ostatnim gemie zeby do jaja nie dostac
4K atp_open Użytkownik Styczeń 5, 2017 #1287 Wozniacka 6:0 1 set @ 2.2 Georges kiedys jeszcze cos potrafila. Jednak sie sprezyla w ostatnim gemie zeby do jaja nie dostac Kliknij aby rozwinąć... cale WTA...
Wozniacka 6:0 1 set @ 2.2 Georges kiedys jeszcze cos potrafila. Jednak sie sprezyla w ostatnim gemie zeby do jaja nie dostac Kliknij aby rozwinąć... cale WTA...
G 3,3K general1973 Użytkownik Styczeń 5, 2017 #1288 ATP open ,ten under u kangurów naprawde dobrze wyglada,tez w to ide.
4K atp_open Użytkownik Styczeń 5, 2017 #1290 ATP open ,ten under u kangurów naprawde dobrze wyglada,tez w to ide. Kliknij aby rozwinąć... No zobaczymy ???? Excel vs Oddsmakerzy cudawianki fight Challenge.
ATP open ,ten under u kangurów naprawde dobrze wyglada,tez w to ide. Kliknij aby rozwinąć... No zobaczymy ???? Excel vs Oddsmakerzy cudawianki fight Challenge.
4K atp_open Użytkownik Styczeń 5, 2017 #1292 Julia Georges powstaje! ! Za drobne można zagrać Kliknij aby rozwinąć... bez przesady...Karo to bierze.
Julia Georges powstaje! ! Za drobne można zagrać Kliknij aby rozwinąć... bez przesady...Karo to bierze.
11,9K briko Użytkownik Styczeń 5, 2017 #1293 bez przesady...Karo to bierze. Kliknij aby rozwinąć... No nie wiem drugiego seta Julia może wygrać jej gra diametralnie się zmieniła
bez przesady...Karo to bierze. Kliknij aby rozwinąć... No nie wiem drugiego seta Julia może wygrać jej gra diametralnie się zmieniła
5,7K tomek80 Użytkownik Styczeń 5, 2017 #1294 ATP open ,ten under u kangurów naprawde dobrze wyglada,tez w to ide. Kliknij aby rozwinąć... Linia wysoka,dlatego,ze to dwie najbardziej overove druzyny tej ligi.
ATP open ,ten under u kangurów naprawde dobrze wyglada,tez w to ide. Kliknij aby rozwinąć... Linia wysoka,dlatego,ze to dwie najbardziej overove druzyny tej ligi.
719 5567 Użytkownik Styczeń 5, 2017 #1295 Hehe, 6-1 *3-0 i nagle gra sie "diametralnie" zmienia i mamy 6-1 3-6 :grin: Kurs na 2 seta dla Wozniackiej 1,02 byl.
Hehe, 6-1 *3-0 i nagle gra sie "diametralnie" zmienia i mamy 6-1 3-6 :grin: Kurs na 2 seta dla Wozniackiej 1,02 byl.
530 loj99 Użytkownik Styczeń 5, 2017 #1296 No nie wiem drugiego seta Julia może wygrać jej gra diametralnie się zmieniła Kliknij aby rozwinąć... całe WTA lepiej grać już itf xd xd też idę w under kangurów :] jak masówka to masówka
No nie wiem drugiego seta Julia może wygrać jej gra diametralnie się zmieniła Kliknij aby rozwinąć... całe WTA lepiej grać już itf xd xd też idę w under kangurów :] jak masówka to masówka
11,9K briko Użytkownik Styczeń 5, 2017 #1297 Julia Georges powstaje! ! Za drobne można zagrać Kliknij aby rozwinąć... No to się Goerges zabawia z Karo wali po linii aż miło patrzeć przy okazji jeszcze over 15,5 wszedł na luzie
Julia Georges powstaje! ! Za drobne można zagrać Kliknij aby rozwinąć... No to się Goerges zabawia z Karo wali po linii aż miło patrzeć przy okazji jeszcze over 15,5 wszedł na luzie
5,7K tomek80 Użytkownik Styczeń 5, 2017 #1299 całe WTA lepiej grać już itf xd xd też idę w under kangurów :] jak masówka to masówka Kliknij aby rozwinąć... Jak topic,to wszyscy ja poczekam na live.
całe WTA lepiej grać już itf xd xd też idę w under kangurów :] jak masówka to masówka Kliknij aby rozwinąć... Jak topic,to wszyscy ja poczekam na live.
4K atp_open Użytkownik Styczeń 5, 2017 #1300 całe WTA lepiej grać już itf xd xd też idę w under kangurów :] jak masówka to masówka Kliknij aby rozwinąć... heh tylko nie all in
całe WTA lepiej grać już itf xd xd też idę w under kangurów :] jak masówka to masówka Kliknij aby rozwinąć... heh tylko nie all in