>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
avdm20 324

avdm20

Użytkownik
Dimitrov fajnie pogrywa, przy swoim tylko 2 punkty stracone, zobaczymy jesscze jak dalej w tygodniu, ale na AO moze byc dobrze.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Ja pobralem byki,bo kurs 4, to troche za duzo na Cleveland w tym skladzie.
No zdecydowanie. Okaże się, że te Byki to bet nocy. Przecież w Chicago Wade też wrócił do gry, a w Cavs kto ma rzucać oprócz LBJa i Thompsona z pomalowanego? Chociaż to lepszy zbieracz niż &quot;strzelec&quot;. Wiadomo, że jest ten Frye, Jefferson i Shumpert, ale kurcze, moim zdaniem Chicago ma lepszy skład na ten moment i ostatnio nawet fajnie zaczęli grać jak na nich.

minglee 312

minglee

Użytkownik
Szkoda, że w nożnej nie ma takich czirliderek jak na NBA, przynajmniej by było na co popatrzeć podczas gdy taki aktorzyna leży i udaje ???? )

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Szkoda, że w nożnej nie ma takich czirliderek jak na NBA, przynajmniej by było na co popatrzeć podczas gdy taki aktorzyna leży i udaje ???? )
To by musiały wbiegać na boisko co trzy minuty, zamęczyłbyś je sadysto.
Fajny stream do byków jeśli kogoś interesuje :
http://www.navixsport.com/sport.php?id=2496
@Marcusgreen - sam bym tego nie zagrał, ciężko mi cokolwiek stwierdzić. Miami ma taki szpital, że faktycznie mogą nie mieć kim rzucać, z drugiej strony Sacramento raczej overowe. Jeśli miałbym strzelać, to wydaje mi się, że powinno Ci wejść, ale tak mówię dla mnie to jest wróżenie z fusów przy tym składzie Heats.
Edit - przepraszam, widzę, że jednak sporo zawodników wraca do składu. Heat na pewno będą chcieli coś w końcu wygrać, może być zacięta walka. Wiem, że nie pomogłem stary, ale powodzenia z tym typem ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom