>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Nie mogłem się zdecydować którego z wysokich OKC zagrać, puszczam więc obu ????
Kanter powyżej 19,5 pkt+zb @1.83 betsson
Adams powyżej 21,5 pkt+zb+ast @1.8 bet365

Otrzymane punkty reputacji: +2
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Kristaps Porzingis (sore left Achilles) will not play against the Bucks on Wednesday.
Bucks + Hawks dobry dubel? Bo bym zagrał, a kursy na Bucks spadaja.
Nie grałbym Atlanty na wyjeździe. Ogólnie w tym roku jakoś bardzo ważne znaczenie ma atut własnego parkietu

@Ten typ tak ma - to czy ogarną 16+ nie zależy od Blazersów, tylko od zaangażowanie GSW, loteria, nie ruszałbym.

galica13 522

galica13

Użytkownik
Przed meczem to była dla mnie super okazja i promocja, około 1.50 na Strycovą w meczu z taką Davis. Z jednej strony pierwszy set w plecy jest mi na rękę, bo kurs fajnie urósł ale z drugiej... rzeczywiście może przegrać. Co myślicie?
i pytam ludzi ogarniających, nie Januszy, którzy oglądają albo nawet nie i pernidolą &#39;ee dostała 6:0 cienka jest, wszystko w siatkę i wyrzuca&#39;
Barbora to jest walczak, nie po to z Lucką trzy sety wczoraj orała żeby teraz przegrać z Davis
a jak kontuzjowana gra to skreczuje po prostu w połowie drugiego seta albo na początku
w innym wypadku będzie walczyć
a kurs 2.50 albo i lepiej

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Ostatni typ na noc, ale pograny mocniej
Zach Randolph powyżej 13 pkt @1.83 betsson
Czekałem na info o absencji Greena, nie zagra dzisiaj więc Zach powinien spędzić sporo czasu na parkiecie, Clippers pod nieobecność Griffina cieniują na pozycji PF

demolka6 514

demolka6

Użytkownik
Przed meczem to była dla mnie super okazja i promocja, około 1.50 na Strycovą w meczu z taką Davis. Z jednej strony pierwszy set w plecy jest mi na rękę, bo kurs fajnie urósł ale z drugiej... rzeczywiście może przegrać. Co myślicie?

i pytam ludzi ogarniających, nie Januszy, którzy oglądają albo nawet nie i pernidolą &#39;ee dostała 6:0 cienka jest, wszystko w siatkę i wyrzuca&#39;
Barbora to jest walczak, nie po to z Lucką trzy sety wczoraj orała żeby teraz przegrać z Davis
a jak kontuzjowana gra to skreczuje po prostu w połowie drugiego seta albo na początku
w innym wypadku będzie walczyć
a kurs 2.50 albo i lepiej
Pamiętaj że jeszcze dzisiaj ma debla. Debel też jest dla niej ważny i tam są faworytkami do wygrania turnieju.

galica13 522

galica13

Użytkownik
Pamiętaj że jeszcze dzisiaj ma debla. Debel też jest dla niej ważny i tam są faworytkami do wygrania turnieju.
eee to tak nie działa, ona naprawdę jest ambitna
prawie 3 godziny tyrała z rodaczką, żeby teraz puszczać z Davis?

demolka6 514

demolka6

Użytkownik
eee to tak nie działa, ona naprawdę jest ambitna
prawie 3 godziny tyrała z rodaczką, żeby teraz puszczać z Davis?
Już widziałem tyle rzeczy w kobiecym tenisie, że nic już mnie zaskoczy. Na razie pierwszy set gładko w plecy, tragicznie wygląda bilans piłek wygranych po 1 serwisie u Strycovej.

H 902

hank

Użytkownik
Piszecie jakby Davis nie potrafiła grać w tenisa, a w swojej karierze mimo wątłych warunków fizycznych potrafiła straszyć zawodniczki pokroju Sharapovej, i to nie na kurniku w Auckland tylko na Szlemie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom