Nie grałbym Atlanty na wyjeździe. Ogólnie w tym roku jakoś bardzo ważne znaczenie ma atut własnego parkietuKristaps Porzingis (sore left Achilles) will not play against the Bucks on Wednesday.
Bucks + Hawks dobry dubel? Bo bym zagrał, a kursy na Bucks spadaja.
Strycova jak tak dalej będzie grać to rowerek dostanie :-DStrycova vs Davis myslicie ze bedzie sporo przelaman...?
Pamiętaj że jeszcze dzisiaj ma debla. Debel też jest dla niej ważny i tam są faworytkami do wygrania turnieju.Przed meczem to była dla mnie super okazja i promocja, około 1.50 na Strycovą w meczu z taką Davis. Z jednej strony pierwszy set w plecy jest mi na rękę, bo kurs fajnie urósł ale z drugiej... rzeczywiście może przegrać. Co myślicie?
i pytam ludzi ogarniających, nie Januszy, którzy oglądają albo nawet nie i pernidolą 'ee dostała 6:0 cienka jest, wszystko w siatkę i wyrzuca'
Barbora to jest walczak, nie po to z Lucką trzy sety wczoraj orała żeby teraz przegrać z Davis
a jak kontuzjowana gra to skreczuje po prostu w połowie drugiego seta albo na początku
w innym wypadku będzie walczyć
a kurs 2.50 albo i lepiej
eee to tak nie działa, ona naprawdę jest ambitnaPamiętaj że jeszcze dzisiaj ma debla. Debel też jest dla niej ważny i tam są faworytkami do wygrania turnieju.
Już widziałem tyle rzeczy w kobiecym tenisie, że nic już mnie zaskoczy. Na razie pierwszy set gładko w plecy, tragicznie wygląda bilans piłek wygranych po 1 serwisie u Strycovej.eee to tak nie działa, ona naprawdę jest ambitna
prawie 3 godziny tyrała z rodaczką, żeby teraz puszczać z Davis?
Hehe, a NBA nie stawiasz, brak pomysłu?Bardziej dla zabawy:
Over 1,5 gola w meczu
Santos-Floresta
Flamengo-central
3,50