>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
z NBA dzisiaj gram tak :
Charlotte Hornets @1.74
Atlanta Hawks @1.76
Bucksi @1.76
ako : 5.45
odradzam dzisiaj grania na Clevelend grają bez Lebrona Irvinga i Love natomiast co mysliscie o spotkaniu Miskow z Clippersami ? nadal bez Griffina i Paula , hala zostaje ta sama co w poprzednim dniu LA także miskom to nie robi żadnej róznicy a kurs niezły @1.8
CHA Hornets @ 1,74
MIL Bucks @ 1,76
ATL Hawks @ 1,83
MEM Grizzlies @ 1,80
Dominic Thiem @ 1,16
ako 12 z kawałkiem najmniej prawdopodobnym typem moim zdaniem jest Atlanta

Otrzymane punkty reputacji: +4
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Nevener na Walkera w Betano jest aż 35 pkt. Warto iśc w under czy tutaj już bardziej no bet?
Moim zdaniem nie, wziąłem oczywiście najniższą linię jaką znalazłem, ale jak się rozkręci to 35 to może nawet samymi punktami nabić.

G 83

geo5

Użytkownik
Najlepsze jest to że na żadnej stronie nie ma dosłownie żadnego info, tak jak by ten mecz odbywał się w strefie 51 ...

Ostatni meczyk z kuponu tysiaczek do wyciągnięcia.
wygląda jakby tego meczu nie było, nie potrafię dalej pomóc

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Atlanta ładnie ograła Spurs
Z tego co pamiętam to Spursi przegrali wygrany mecz Leonard oddał rzut, który praktycznie wpadł do kosza ale jakimś cudem piłka wypadła z obręczy i przegrali w dogrywce :zoltakartka:

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Moim zdaniem nie, wziąłem oczywiście najniższą linię jaką znalazłem, ale jak się rozkręci to 35 to może nawet samymi punktami nabić.
A ten bet, który podałeś z Howardem uważasz za podobnie prawdopodobny co ten?

minglee 312

minglee

Użytkownik
Cavs ponoć bez lebrona, Kyrie i Kevina Love, jakie szanse że Bulls to wezmą ? bo kurs 3.00 kusi coś rzucić na nich

Dyrone93 272

Dyrone93

Użytkownik
Cavs ponoć bez lebrona, Kyrie i Kevina Love, jakie szanse że Bulls to wezmą ? bo kurs 3.00 kusi coś rzucić na nich
LeBron zagra pewnie ostatnio mecz grał z grypą i dali mu odpocząć nie trenował, Irving/Love raczej nie zagrają.

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Kristaps Porzingis (sore left Achilles) will not play against the Bucks on Wednesday.
Bucks + Hawks dobry dubel? Bo bym zagrał, a kursy na Bucks spadaja.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom