Najlepsze,ze takie cuda grają i polecają ludzie,którzy grają NBA. Mimi wszystko Wizards powinni to ogarnąc,ale kto nie pogral to nie polecam nic tu ruszac
P.S. WSC ,czy rozumiesz teraz czemu tak piłem do Wade,ze jego brak to plus dla druzyny ????
Jakie value mordzia value to ja zlapalem po kursie @4.3 na Wizardow strata 11 pkt to 2-3 min jeszcze pokryja handi nie jednemu, ale to sport i moze byc na odwrot ????
Wpierw Brands serwis na mecz, teraz Gombos ???? coraz ciekawsze te kwale, nie dość ze szybkie korty i drewna na returnie po przeciwnej stronie siatki to trzeba oddać
Jakie value mordzia value to ja zlapalem po kursie @4.3 na Wizardow strata 11 pkt to 2-3 min jeszcze pokryja handi nie jednemu, ale to sport i moze byc na odwrot ????
teraz Tomek rozumiesz na co im Wade? Gdyby on gral byki by wygrali ????
Troche pokory co po niektorym jedni znaja sie z NBA natomiast drudzy z tenisa nawzajem mamy sobie pomagac .