forky
Użytkownik
110Wizzards - Bulls under 105,5 1pol @1,86
110Wizzards - Bulls under 105,5 1pol @1,86
nie ma w tym kursie żadnego value i nie pierdziel głupot. Mogą dostać zaraz runa 20-0 i tyle z value będzie.Bulls win @ 1.6, value nocki panowie i panie. Az ja sprobuje chociaz zwyklem nie grac NBA. za 2 stawki.
Najlepsze,ze takie cuda grają i polecają ludzie,którzy grają NBA. Mimi wszystko Wizards powinni to ogarnąc,ale kto nie pogral to nie polecam nic tu ruszacWszędzie handi na Wizards było. Niektórzy po minus pierdyliard i dupa... Tragedia...
Jakie value mordzia value to ja zlapalem po kursie @4.3 na Wizardow strata 11 pkt to 2-3 min jeszcze pokryja handi nie jednemu, ale to sport i moze byc na odwrot ????Bulls win @ 1.6, value nocki panowie i panie. Az ja sprobuje chociaz zwyklem nie grac NBA. za 2 stawki.
@Tomcio nie rozumiem upieram dalej sie przy swoim i zdania nie zmienie co do Wade .Jakie value mordzia value to ja zlapalem po kursie @4.3 na Wizardow strata 11 pkt to 2-3 min jeszcze pokryja handi nie jednemu, ale to sport i moze byc na odwrot ????
value to bylo w pre...jak juz tak mowimy..mowa obecnie i kurs 1.60 dla mnie value bo bedzie tylko spadac.Jak bedxie zobaczymy, bo to NBA show time.Jakie value mordzia value to ja zlapalem po kursie @4.3 na Wizardow strata 11 pkt to 2-3 min jeszcze pokryja handi nie jednemu, ale to sport i moze byc na odwrot ????
104pktHawks - Nets under 117,5 1pol @1,83
Kozlov @8,00
Tak biorą jak Wizards handi ????Raptors biorą
Ławka, jak zwykle "ssie".Wizards co za patalogia i na co mnie to było, a bostonczycy dobrze sobie radzą.
kontruję wizards @2.80 (za 250)bulls @5.25
teraz Tomek rozumiesz na co im Wade? Gdyby on gral byki by wygrali ????Jakie value mordzia value to ja zlapalem po kursie @4.3 na Wizardow strata 11 pkt to 2-3 min jeszcze pokryja handi nie jednemu, ale to sport i moze byc na odwrot ????