Czasami dobra forma przed takimi turniejami bywa zgubna.czym popierasz swój typ bo pewnie h2h ?
Niemiec dobrze grał na kortach w tym roku w Australii więc nie rozumiem tego typu
A proszę bardzoJaka tasiemka z tenisa na noc?
Użyj forum. Wszystko jestPanowie, jakieś ciekawe bonusy u buków od wpłat itp, ktoś o czymś słyszał ciekawym? Oprócz unibeta, bo tam już skorzystałem.
betolimpPanowie, jakieś ciekawe bonusy u buków od wpłat itp, ktoś o czymś słyszał ciekawym? Oprócz unibeta, bo tam już skorzystałem.
było widzieć kovalika co zrobił. Miał 40:0, mógł odłamać i przegrał kolejne 5 punktów, a gem później sam się znowu połamał do 15 ^^Safwat zaczyna cyrki
Siema Byku ????Peter Gojowczyk v Saketh Myneni @3,75
No piąteczka Tylko nie śmiej Mi się z "brudaska" bo facet piłki nie mógł odbićSiema Byku ????
Nie mam zamiaru. Przeglądałem co na forumku się dzieję i przyznam szczerze że Ciebie się tutaj nie spodziewałem :grin:No piąteczka Tylko nie śmiej Mi się z "brudaska" bo facet piłki nie mógł odbić
Zaglądam co jakiś czas Nie udzielam się zbytnio, czasem coś mazne, podpatrze a tak to z boku sobie pogrywam Co tam u Ciebie? Dawno nie zamieniliśmy słowaNie mam zamiaru. Przeglądałem co na forumku się dzieję i przyznam szczerze że Ciebie się tutaj nie spodziewałem :grin:
Ja jeszcze złapałem ochłapyByki under 97 gra ktoś przy takich osłabieniach jak to widzicie ? @1.89 jest obecnie