>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Jak tam wiadomo coś jakimi skladami wychodzi Gladbach i Warzburger, nie mam czasu teraz tego sprawdzić
Gladbach

Sippel – Korb, Christensen, Rütten – Ndenge, Benes, Kramer, Wendt – Sow, Hofmann – Hazard

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Nie ma sie co pchac w Gladbach. W ataku tylko Hazard. Sippel na bramce wiec moze byc komedia. Kickers tez mieszany sklad z kabareciarzem na bramce. Takze 50/50. Ja czekam na drugi mecz BMG bo tam pewnie zagra Stindl - Raffael - Hahn

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Nie ma sie co pchac w Gladbach. W ataku tylko Hazard. Sippel na bramce wiec moze byc komedia. Kickers tez mieszany sklad z kabareciarzem na bramce. Takze 50/50. Ja czekam na drugi mecz BMG bo tam pewnie zagra Stindl - Raffael - Hahn
Ok, dzięki za szybkie info

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Panowie, gra ktos w betfair? Jest tam mozliwosc pogawedki z supportem na LIVE Chat? Bo nigdzie nie moge na calej stronce znalezc nawet mozliowsci skontaktowania sie z supportem...
EDIT: juz znalazlem, ale serio beznadziejna stronka...:/

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Panowie, pytanie małe: Betano czy Dafabet? Jako nowe konto? Chodzi mi o opinie bonusu od depozytu i ogólnie zakładów. Pozdro, leci reputka ????

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Panowie, pytanie małe: Betano czy Dafabet? Jako nowe konto? Chodzi mi o opinie bonusu od depozytu i ogólnie zakładów. Pozdro, leci reputka ????
Z tych dwóch opcji to Betano moim zdaniem bez porównania lepsze.

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom