>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
I jak tam ten Jimmy? Grał, czy był oszczędzany?
Wizard- Chicago juz wiemy ze nie zagra dwoch najlepszych graczy :

Dwyane Wade (rest) will not play Tuesday
Jimmy Butler (illness) will not play on Tuesday vs. the Wizards.

Jednego pewniaka już mamy niezaleznie od kursu gramy na czarodziejów. Do tego Toronto z Bostonem na Toronto bedzie bardzo dobry plus i juz mamy ako 2 ale wszystko wieczorem

W 115

wrobel007

Użytkownik

Jednego pewniaka już mamy niezaleznie od kursu gramy na czarodziejów. Do tego Toronto z Bostonem na Toronto bedzie bardzo dobry plus i juz mamy ako 2 ale wszystko wieczorem
Okej, bede czekać ????

S 32,1K

sobolekk

Użytkownik

Chopie jak na czarodziejow zlapiesz max 1.20 a mysle ze nawet juz tyle nie zlapiesz, jesli chcesz grac na nich po tym kursie to brawo dla ciebie za rozum, masowka juz na to idzie, ja bede gral na Bullsow po takim kursie

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Chopie jak na czarodziejow zlapiesz max 1.20 a mysle ze nawet juz tyle nie zlapiesz, jesli chcesz grac na nich po tym kursie to brawo dla ciebie za rozum, masowka juz na to idzie, ja bede gral na Bullsow po takim kursie
To graj i wygrywaj powodzonka.

S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
Ja rozumiem ze sa oslabienia i Czarodzieje sa faworytami ale zeby kurst 1.15 na to zagrac? Bulls to nie sa ogorki zeby lapac takie kursy przeciwko nim, po kursie 1.15 to znajedziesz milion pewniejszych typow

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Przeciesz brak Wade to akurat na plus dla bykow ????
Mozesz mi powiedzieć na jakiej podstawie czepiasz sie gracza który w kazdym meczu zdobywa okło 20 pkt do tego zawsze pare asyst nawet nie musze patrzec na statystyki to nie on jest skłocony z trenerem jak jego stary kumpel Rajon Rondo, moze taj Gibson ? no prosze Cie przecież znasz sie na koszykowce a wypisujesz głupoty w tym momencie..
Ja rozumiem ze sa oslabienia i Czarodzieje sa faworytami ale zeby kurst 1.15 na to zagrac? Bulls to nie sa ogorki zeby lapac takie kursy przeciwko nim, po kursie 1.15 to znajedziesz milion pewniejszych typow
A gdzie ja napisałem, ze bede grał czysty win Wizardow? to juz troche czepianie sie o kropki i przecinki bez jaj
E; Do nba mamy kilkanascie godzin i dyskusje rozpoczniemy wieczorem nie bedziemy walkkowac tematu z południa.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom