Wizard- Chicago juz wiemy ze nie zagra dwoch najlepszych graczy :I jak tam ten Jimmy? Grał, czy był oszczędzany?
Kolega wczoraj zapodal, rewelka stronka ze stremami ????
Okej, bede czekać ????Wizard- Chicago juz wiemy ze nie zagra dwoch najlepszych graczy :
Dwyane Wade (rest) will not play Tuesday
Jimmy Butler (illness) will not play on Tuesday vs. the Wizards.
Jednego pewniaka już mamy niezaleznie od kursu gramy na czarodziejów. Do tego Toronto z Bostonem na Toronto bedzie bardzo dobry plus i juz mamy ako 2 ale wszystko wieczorem
Chopie jak na czarodziejow zlapiesz max 1.20 a mysle ze nawet juz tyle nie zlapiesz, jesli chcesz grac na nich po tym kursie to brawo dla ciebie za rozum, masowka juz na to idzie, ja bede gral na Bullsow po takim kursieWizard- Chicago juz wiemy ze nie zagra dwoch najlepszych graczy :
Dwyane Wade (rest) will not play Tuesday
Jimmy Butler (illness) will not play on Tuesday vs. the Wizards.
Jednego pewniaka już mamy niezaleznie od kursu gramy na czarodziejów. Do tego Toronto z Bostonem na Toronto bedzie bardzo dobry plus i juz mamy ako 2 ale wszystko wieczorem
DziękiKolega wczoraj zapodal, rewelka stronka ze stremami ????
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx4aXdoK2FzaG5mcWhv&c=en&i=eWlwYWRpcGJxZw%E2%84%96f%E2%84%96f
To graj i wygrywaj powodzonka.Chopie jak na czarodziejow zlapiesz max 1.20 a mysle ze nawet juz tyle nie zlapiesz, jesli chcesz grac na nich po tym kursie to brawo dla ciebie za rozum, masowka juz na to idzie, ja bede gral na Bullsow po takim kursie
Mozesz mi powiedzieć na jakiej podstawie czepiasz sie gracza który w kazdym meczu zdobywa okło 20 pkt do tego zawsze pare asyst nawet nie musze patrzec na statystyki to nie on jest skłocony z trenerem jak jego stary kumpel Rajon Rondo, moze taj Gibson ? no prosze Cie przecież znasz sie na koszykowce a wypisujesz głupoty w tym momencie..Przeciesz brak Wade to akurat na plus dla bykow ????
A gdzie ja napisałem, ze bede grał czysty win Wizardow? to juz troche czepianie sie o kropki i przecinki bez jajJa rozumiem ze sa oslabienia i Czarodzieje sa faworytami ale zeby kurst 1.15 na to zagrac? Bulls to nie sa ogorki zeby lapac takie kursy przeciwko nim, po kursie 1.15 to znajedziesz milion pewniejszych typow