13tristan37
Użytkownik
Rush&Cash 2 set @3.50
[TheNormalOne napisał:;6264148]Inegol+2.5 pkt w 5 [email protected] siatka puchar Turcji
Straszna cegła, będzie na stykuAnyang vs soonicboom Over 157,5 s1.83. Strasznie cegłą na razie, myślę, że rusza w drugiej połowie
Po fakcie zawsze człowiek jest mądrzejszy ????Ehhh w nocy zamiast zagrać singlem grubiej OKC win to zagrałem lżej w dubelku z NJ Devils z NHL za poradą reddita i oczywiście w plecy
Pierwsza noc w tym roku, która nie przyniosła zysku ale jasnowidzem nie jestem zeby przewidziec kontuzje graczy. Dzisiaj już np wiemy ze Wade nie zagra z czarodziejami cos czuje ze tej nocy bedzie duzy profit ale typy dopiero w nocy . powodzonka dla tych co pograli na OKC.Jimmy jednak zagra także gramy na byków , ale trzeba mieć na uwadze ze trener w 100% nie bedzie go eksploatował skoro w jakimś stopniu jest chory nie zdziwie sie jak zagra mniej minut i oklahama wywiezie win .
NBA
NO Pelicans +8.5 @ 1,41
DAL Mavericks +8.5 @ 1,48
CHI Bulls @ 1,83
AKO 4
I jak tam ten Jimmy? Grał, czy był oszczędzany?Pierwsza noc w tym roku, która nie przyniosła zysku ale jasnowidzem nie jestem zeby przewidziec kontuzje graczy. Dzisiaj już np wiemy ze Wade nie zagra z czarodziejami cos czuje ze tej nocy bedzie duzy profit ale typy dopiero w nocy . powodzonka dla tych co pograli na OKC.
Hannes Thor Halldorsson