zuchman
Użytkownik
szkłoda...over 5.5 w LYONIE @2.50
Lyon się bawi w tym meczu na całego
szkłoda...over 5.5 w LYONIE @2.50
Lyon się bawi w tym meczu na całego
dziekisportstream.tv
Dyscyplina: Pilka Nożna, Hiszpania 2 liga
Godzina: 20:00
Spotkanie: Sevilla B - R.Oviedo
Typ: 1
Kurs: 2,20
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Spotkanie na zapleczu La Liga . Mecz miedzy 12 i 13 zespolem. Oba zespoly spisuje sie w tym sezonie dobrze. Sevilla B bilans 21-22 , a R.Oviedo 19-20 .Maja podobne ilosci zwyciestw , ale Oviedo przegralo jedno spotkanie wiecej niz Sevilla B.Sevilla B przegrala trzy ostatnie mecze - jest to najgorsza seria w tym sezonie . Nigdy tak nie przegrywala , wiec pewnie w tym meczu przelamie sie i wygra ! Na swoim stadionie przegrali tylko z zajmujacym wyzsza pozycje Reus Deportivo . Wiekszosc meczow u sibie wygrali. R.Oveido natomiast slabo spisuje sie na wyjazdach. Przewaznie przegywaja . Udalo im sie wygrac jedynie z Ucam Murcia , Mallorca i bedace wtedy w slabszej formie Girona czy Cadyz. Powodzenia.
w sensie, że niski? niby tak, ale Raptors wczoraj grali mecz z dogrywką w chicago, ale mnie i tak kusi żeby w strone toronto pograćNie podejrzany ten kurs na Houston ?
Jeszcze jakas powinna wpasc ja gram
Juventus Turin - Bologna FC over 3,5 @ 1,80 Betano
no to jestem w szoku. 2:0 w plecyMocny typ z CS:GO
Kunguin win @2,20 bet365
Kurs urósł, bo Kinguin przegrali pierwszą, czyli nieswoją mapę. Teraz jedna mapa od nich i jedna neutralna. Kinguin to lepszy zespół, no i na Mirage'u była zacięta walka. Myślę, że Pingwinki z Polski to biorą, a kurs fajny. Serdecznie polecam !
100zlza 9min startuja serbowie ! wiecej w moim temacie
jakies argumenty za?gramy i zarabiamy !!!
https://forum.bukmacherskie.com/f15/od-zera-do-milionera-by-patced-141583-2.html#post6262588
las animas chile zapraszam do dzialu
dobre zrodelko tyle... o siatce moglbym napisac bo to moje autorskie bety tu od zaprzyjaznionego kolezki ktory ma pojecie na niszy. sam gra to jako 5/10 wiec gramyjakies argumenty za?
Pograłem delikatnie, ze względu, że na siatce dało się zarobić, zobaczymy jak tutaj pójdzie ????dobre zrodelko tyle... o siatce moglbym napisac bo to moje autorskie bety tu od zaprzyjaznionego kolezki ktory ma pojecie na niszy. sam gra to jako 5/10 wiec gramy
Mam nadzieję, że nie od Wawodobre zrodelko tyle... o siatce moglbym napisac bo to moje autorskie bety tu od zaprzyjaznionego kolezki ktory ma pojecie na niszy. sam gra to jako 5/10 wiec gramy