pejtas
Użytkownik
1:1Villarreal - Barcelona ----> Barcelona lub remis 1,72 Bet365
1:1Villarreal - Barcelona ----> Barcelona lub remis 1,72 Bet365
Villareal - Barca over 5,5 kartki @ 1.66 myślę ze spokojnie powinno wejść.Beda się kosić to nieuniknione
Ten sam problem ma Pep, trener z niego żaden... dostał cracków wycisnął z nich ile się da i odszedł. W Bayernie to samo, dostał materiał do przerobienia w Anglii i się gubi a nikt mi nie powie,że nie ściąga kogo chce. Luis przynajmniej nauczył ich trochę pressingu.Problemem Barcy jest to, ze oni caly czas grają to samo. Nawet jak nic nie wychodzi i maja do tego niekorzystny wynik, to oni nic nie zmieniają w swojej grze. Gdyby nie Messi to juz w ogole byloby mocno srednio z nimi.
no i się rozkręcił, chociaż kartek mogło być jeszcze więcej ????w I połowie zawsze daje mało, on się rozkręca dopiero w II połowie i zaczyna rozdawać
I MVP ligi europejskiej 17/18Messi krol bramek, asyst, asyst drugiego stopnia i wolnych.
Nie tobie jednemu dużo sianka uciekło :/ na niektóre rzeczy nie mamy wpływu i czasem kupon spie**yć potrafi nie sama drużyna, a sędzia :-| taki sport :-|1-1
Nie bede rozliczal....
Przegralem
Ch... Z tym Barca przegrala mistrzostwo
Przerwa dio zobaczenia za pare miesiecy
Przepraszam za moje zachowanie ..... Nerwy
Przepraszam kibica Man utd
Bye bye
Ja. Nie ma kolorowo, ale miejmy nadzieje, że po stronie CT ogarnąktos sledzi Kinguin?
zamyka mi kupon :/ ostatnie zdarzenie :/Ja. Nie ma kolorowo, ale miejmy nadzieje, że po stronie CT ogarną
No ta akcja co koleś z premedytacją blokuje ręką strzał Messiego leżąc już, to dla mnie hicior :grin:Dziennikarz hiszpański rozmawia z zawodnikami i też mówi że sędzia dał ciała...
Co warto pograć? Grubiej win czy -handi?Na Lambeau -14, odczuwalne -20. Packers zabija.
Piłka nożna w Polsce > Piłka nożna w USASzybkie pytanie - prosze o szybka odp, czy pilka nozna w Niemczech > pilka nozna w USA? CHodzi mi o poziom