atp_open
Użytkownik
no niestety...ale nie ma co narzekac, wazne ze jest ????O, rzeczywiście! Szkoda tylko, że zegara z czasem nie ma(?) ????
no niestety...ale nie ma co narzekac, wazne ze jest ????O, rzeczywiście! Szkoda tylko, że zegara z czasem nie ma(?) ????
Do przerwy: Brisbane 0:2 Perth, lekko, łatwo i przyjemnie ????PRE: Australia - juniorzy, Brisbane Roar vs Perth Glory -> Perth +0.5 HT @2.025. Brisbane gra bez wsparcia seniorów, natomiast w Perth gra: bramkarz 24 lata, obrońca 23 lata, pomocnik 28 lat, napastnik 26 lat, można spróbować za 1j
4-17 ciekawe ile do końca, ciężko wyczuć, ponad pięć minut trzymali wynik 2-12 więc tym bardziej... Może być i 2 min do końca kwarty ale i z 5 hehno niestety...ale nie ma co narzekac, wazne ze jest ????
zawsze tojakies urozmaicenie bukmacherki ???? . strzelam ze pewnie jaoies 3.5 do konca4-17 ciekawe ile do końca, ciężko wyczuć, ponad pięć minut trzymali wynik 2-12 więc tym bardziej... Może być i 2 min do końca kwarty ale i z 5 heh
Jeszcze takiego śledzenia spotkanie nie przerabiałem ????
Jednak wolę mieć czas podany na tacy ????zawsze tojakies urozmaicenie bukmacherki ???? . strzelam ze pewnie jaoies 3.5 do konca
Propsy i dzięki za typ ????9:19...to dojeb... ???? 28 pkt a mieli 44 rzucac....zeby nie weszlo musieki by 60 rzucic... ????
ej nigdy nic nie wiadomo...rozliczaj zawsze po meczuPropsy i dzięki za typ ????
Wiem, wiem, spokojnie ???? Niemniej kurs 1,9 a teraz byłby 1,1 jak nie troche mniej także wypada podziękować ???? Będzie dobrze, na 90% a może i 95% ????ej nigdy nic nie wiadomo...rozliczaj zawsze po meczu
obstawiam linie over 143.5 1.83, under @ 1.9, w co wchodzisz? ???? jest 118...i kto wie ile do konca ale pewnie z 5,5 min.Wiem, wiem, spokojnie ???? Niemniej kurs 1,9 a teraz byłby 1,1 jak nie troche mniej także wypada podziękować ???? Będzie dobrze, na 90% a może i 95% ????
Nie widzę value i pasujęobstawiam linie over 143.5 1.83, under @ 1.9, w co wchodzisz? ???? jest 118...i kto wie ile do konca ale pewnie z 5,5 min.