>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
PRE: Australia - juniorzy, Brisbane Roar vs Perth Glory -&gt; Perth +0.5 HT @2.025. Brisbane gra bez wsparcia seniorów, natomiast w Perth gra: bramkarz 24 lata, obrońca 23 lata, pomocnik 28 lat, napastnik 26 lat, można spróbować za 1j
Do przerwy: Brisbane 0:2 Perth, lekko, łatwo i przyjemnie ???? ✅

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Oglądam Boston i na razie bez swojego asa naprawdę ciężko im idzie. Thomas wgl niewidoczny,reszta gra bo gra a to może nie wystarczyć na Pelikany

strzala 377

strzala

Użytkownik
no niestety...ale nie ma co narzekac, wazne ze jest ????
4-17 ciekawe ile do końca, ciężko wyczuć, ponad pięć minut trzymali wynik 2-12 więc tym bardziej... Może być i 2 min do końca kwarty ale i z 5 heh

Jeszcze takiego śledzenia spotkanie nie przerabiałem ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
4-17 ciekawe ile do końca, ciężko wyczuć, ponad pięć minut trzymali wynik 2-12 więc tym bardziej... Może być i 2 min do końca kwarty ale i z 5 heh

Jeszcze takiego śledzenia spotkanie nie przerabiałem ????
zawsze tojakies urozmaicenie bukmacherki ???? . strzelam ze pewnie jaoies 3.5 do konca:p

Otrzymane punkty reputacji: +5
strzala 377

strzala

Użytkownik
zawsze tojakies urozmaicenie bukmacherki ???? . strzelam ze pewnie jaoies 3.5 do konca:p
Jednak wolę mieć czas podany na tacy ????

Teraz już bardzo długo 7-17 trzymają czyżby zaraz aktualizacja na koniec kwarty ???? ?
edit. 9-19 i cały czas 3Qrt wrrr ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
9:19...to dojeb... ???? 28 pkt a mieli 44 rzucac....zeby nie weszlo musieki by 60 rzucic... ???? bez jaj:p chyba ze dogrywka..ale watpie

Otrzymane punkty reputacji: +1
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Wiem, wiem, spokojnie ???? Niemniej kurs 1,9 a teraz byłby 1,1 jak nie troche mniej także wypada podziękować ???? Będzie dobrze, na 90% a może i 95% ????
obstawiam linie over 143.5 1.83, under @ 1.9, w co wchodzisz? ???? jest 118...i kto wie ile do konca ale pewnie z 5,5 min.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Atp puszczales w ten wehikuł czasu linie na Filipiny z rańca,ale buczki się ogarneły i juz nie dają lini po 184pkt.
Jutro ciekawy mecz Ginebra-San M.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom