Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
PRE: Australia - juniorzy, Brisbane Roar vs Perth Glory -> Perth +0.5 HT @2.025. Brisbane gra bez wsparcia seniorów, natomiast w Perth gra: bramkarz 24 lata, obrońca 23 lata, pomocnik 28 lat, napastnik 26 lat, można spróbować za 1j
PRE: Australia - juniorzy, Brisbane Roar vs Perth Glory -> Perth +0.5 HT @2.025. Brisbane gra bez wsparcia seniorów, natomiast w Perth gra: bramkarz 24 lata, obrońca 23 lata, pomocnik 28 lat, napastnik 26 lat, można spróbować za 1j
Szukam tego +0,5 HT po @ 2,00 a tam nic podobnego nie ma, szybko zjechało, jak patrzyłem na oddsie to w ciągu 4 minut zjazd 4 razy w dół
masz to potwierdzone po ofic. składach?
https://twitter.com/brisbaneroar stąd brałem, myślę, że nie kłamali :grin: tam masz grafę ze składami i można mieć 4 seniorów i Perth ma wlasnie 4 seniorów w 1 składzie. Btw jak ten odds-spadki sprawdzać?
/szybko, 4 min i gol dla Perth ????
Wie ktoś jaki wynik tego meczu kosza w Argentynie? Ile już grają w ogóle? A najlepiej to gdzie można śledzić wynik? Całoroczny ściągnął spotkanie z oferty live -_-