>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
PRE: Australia - juniorzy, Brisbane Roar vs Perth Glory -&gt; Perth +0.5 HT @2.025. Brisbane gra bez wsparcia seniorów, natomiast w Perth gra: bramkarz 24 lata, obrońca 23 lata, pomocnik 28 lat, napastnik 26 lat, można spróbować za 1j

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
PRE: Australia - juniorzy, Brisbane Roar vs Perth Glory -&gt; Perth +0.5 HT @2.025. Brisbane gra bez wsparcia seniorów, natomiast w Perth gra: bramkarz 24 lata, obrońca 23 lata, pomocnik 28 lat, napastnik 26 lat, można spróbować za 1j
YY, nie wiem, czy to Wy tak zbiliscie czy bet skorygował, bo spadł kurs, a handi na cały mecz też pojechało w dół (?)

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
YY, nie wiem, czy to Wy tak zbiliscie czy bet skorygował, bo spadł kurs, a handi na cały mecz też pojechało w dół (?)
Szukam tego +0,5 HT po @ 2,00 a tam nic podobnego nie ma, szybko zjechało, jak patrzyłem na oddsie to w ciągu 4 minut zjazd 4 razy w dół
masz to potwierdzone po ofic. składach?

strzala 377

strzala

Użytkownik
Wie ktoś jaki wynik tego meczu kosza w Argentynie? Ile już grają w ogóle? A najlepiej to gdzie można śledzić wynik? Całoroczny ściągnął spotkanie z oferty live -_-

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom