dawid1892
Użytkownik
Jak Ty robisz screen na aplikacji mobilnej? U mnie wyskakuje że się nie da zrobić.Ja pogralem dwa identyczne kupony i dziwna linia na druzyne Illinois no hyba ze buki przewidują duża porażkę w czwartej kwarcie
Jak Ty robisz screen na aplikacji mobilnej? U mnie wyskakuje że się nie da zrobić.Ja pogralem dwa identyczne kupony i dziwna linia na druzyne Illinois no hyba ze buki przewidują duża porażkę w czwartej kwarcie
nie wiem o co biega z tym spotkaniem, ale ja złapałem -26.5 (aktualnie jest różnica 30 punktów), puściłem stówkę.Ja pogralem dwa identyczne kupony i dziwna linia na druzyne Illinois no hyba ze buki przewidują duża porażkę w czwartej kwarcie
Taaa, ja mam ich na czarnej liście a drugi raz w tym tygodniu utopię... Jak pisałem wcześniej - rożne to można śmiało stawiać w ich meczach, a ja uparcie overy 0,5 :/[TheNormalOne napisał:;6260990]Jak nie wcisną to nigdy więcej porto ;D
Czuje ze Porto wcisnie jeszcze
Porto @ 6.00
Porto -1 @3.10
Chronił kasiorke klientów ????
Ja gram over Pau Gasola(pkt+zb+as) 23,5 @ 1,83 bet365Macie jakieś pomysły na NBA?
No i elegancko trzy kupony naJa pogralem dwa identyczne kupony i dziwna linia na druzyne Illinois no hyba ze buki przewidują duża porażkę w czwartej kwarcie
BędzieKing @2.25 bet365
Te spotkanie to jakiś przekręt, u ciebie linie po 19, ja łapałem po 34 i weszło xDNo i elegancko trzy kupony na
może Spurs z ujemnym handi do dubla?Będzie
Coś ktoś na NBA dzisiaj? Kurs na Utah wygląda spoko ale nic do tego nie mogę dobrać :d