ziomus7355
Użytkownik
bez przesady jest walka cisną nie ma że stoją ????
Ale ktoś przykurw.ił w mój dubel
Ale zachowują się jakby prowadzili z 5-0 ???? jakieś strzały nożycami itdbez przesady jest walka cisną nie ma że stoją ????
hehe, Andre Silva do zmiany. Tam już ze 0:3 powinno być tam jest sztuczna nawierzchnia czy to takie złudzenie tylko ?Ale zachowują się jakby prowadzili z 5-0 ???? jakieś strzały nożycami itd
kurs 2,10 kusi...Farreira wygrała tylko 4 z 16 spotkańAle zachowują się jakby prowadzili z 5-0 ???? jakieś strzały nożycami itd
Gra Benfiki dużo bardziej mi się podoba w tym sezonie.Porto niby drugie w tabeli, ale co weekend jak grają to mam wrażenie strasznego męczenia buły. Jak padnie jakiś gol to pewnie cudem.
W Benficę to można iść w ciemno IMO w tym sezonie, cisną od początku, jest moc w tym zespole. Póki co najbardziej zasługują na mistrza.Gra Benfiki dużo bardziej mi się podoba w tym sezonie.
też mam takie wrażenie. Często trzeba czekać do ostatniej minuty... żeby było ciekawiej, to buki wystawiają kursy śmieszne na te Porto. Musze się zastanowić nad jakimiś underami, albo handicapami w stronę przeciwną, na następne spotkania.Porto niby drugie w tabeli, ale co weekend jak grają to mam wrażenie strasznego męczenia buły. Jak padnie jakiś gol to pewnie cudem.
...Porto niby drugie w tabeli, ale co weekend jak grają to mam wrażenie strasznego męczenia buły. Jak padnie jakiś gol to pewnie cudem.
Tak, blok od paru minut.[TheNormalOne napisał:;6260980]U was też całoroczny zablokował ofertę na porto ?
tak[TheNormalOne napisał:;6260980]U was też całoroczny zablokował ofertę na porto ?
nie ma szans ????Czuje ze Porto wcisnie jeszcze
Porto @ 6.00